Leírás

Az Alissi Brontë több mint 40 éve foglalkozik termékei tökéletesítésével. A termékek szigorú teszteken és minőségi ellenőrzéseken mennek keresztül, melyek alátámasztják tisztaságukat és hatékonyságukat. Az Alissi Brontë-nál elkötelezettek a legfejlettebb technológia, a kutatás és a minőség iránt.

“A kiváló minőségű természetes, organikus és ökológiai összetevőkből készült kozmetikumok tisztelete”


1 db Alissi Bronte Diamond Gold cream 50 ml:

Az Alissi Brontë Diamond Gold anti-aging krém. A gyémánt mellett a krém az alábbi luxus összetevőket tartalmazza: arany, gyöngy és selyem. 90% természetes eredetű hatóanyagok.

+80*% FIATALABB BŐR, kevesebb a fáradtság jele
75*% RAGYOGÁS
87*% RUGALMASSÁG
69*%-kal kevesebb ránc
81*% HIDRATÁLT, EGYENLETES és TÓNUSOS bőr.

 – Gyöngypor: esztétikai tulajdonságai kimagaslóak, lévén hogy az aminosav-kompozíciója megegyezik a bőrben található aminosavakéval, amely biztosítja a feltöltő hatást. Ez a tulajdonság növeli a bőr vízmegtartó képességét, erősíti a bőr táplálásáért felelős sejteket.

 – Gyémántpor: javítja a bőr textúráját és tónusát, továbbá revitalizálja, és relaxálja az izmokat. Kiváló bőrmegújító, öregedés elleni elixír, visszaállítja a fiatalkori friss és puha bőrt.

“Luxus, amely a bőrt széppé és fiatallá varázsolja. A krém exkluzívan gazdag és selymes textúrája kombinálja az arany és a gyémánt visszaállító és sejtmegújító képességeit, harcolva az öregedés ellen.”

4 db Purissimo szerum 4×6 ml:

Az Alissi Brontë Purissimo szérum érzékeny bőrre. Különleges növényi hialuronsavas szérum. Puha, mégis mély hidratálás a bőrnek. TÖBBRÉTEGŰ TECHNOLÓGIA 3 típussal összeállított nagy tisztaságú hialuronsav alkotja.
99% természetes eredetű hatóanyagok

A fogyasztói tesztet 20 önkéntesen végeztek:

94*% Hidratáltabb és fiatal bőrérzet,
+75*% Kevesebb ránc, 
95*% lágyabb bőr,
100*% Kiváló felszívódás, jó közérzet a bőrnek,
89*% Kellemes textúra, 
80*%  Lifting hatás.

www.kremvilag.hu