Leírás

Az Alissi Brontë több mint 40 éve foglalkozik termékei tökéletesítésével. A termékek szigorú teszteken és minőségi ellenőrzéseken mennek keresztül, melyek alátámasztják tisztaságukat és hatékonyságukat. Az Alissi Brontë-nál elkötelezettek a legfejlettebb technológia, a kutatás és a minőség iránt.

“A kiváló minőségű természetes, organikus és ökológiai összetevőkből készült kozmetikumok tisztelete”


1 db Alissi Bronte lUX cream 50 ml:

Az Alissi Brontë LUXE bőrmegújító arckrém, a régi Cellular krém, egy ránctalanító arckrém Sevruga kaviárral, friss növényi kivonatokkal és növényi őssejt aktivátorokkal. A bőr öregedése elleni harc innovatív eszköze, mely elhalványítja az öregedés látható jeleit. A LUXE a fiatalokat aktiváló kollekciónk tengeri DNS-sel és kaviár kivonattal amely fokozza a kollagén termelődését. Alaposan javítja a bőrt a feszesebb, fiatalosabb megjelenés érdekében.

Már az első alkalmazástól kezdve mélyen táplál, a kaviárkivonat felgyorsítja a kollagéntermelést, Ceramidjai helyreállítják és védik a bőrt. Segít megerősíteni a szöveteket és helyreállítani a fiatalságot. Gazdag gyümölcs kivonatokban, revitalizálja az arcbőrt.

A kaviár egy erős tengeri hatóanyag, amely felgyorsítja a kollagén termelődését, miközben fokozza a bőr feszességét és olyan létfontosságú energiát biztosít, mint senmmi más. Gazdag még fehérjékben, vitaminokban, ásványi sókban és nyomelemekben,
mint pl.

  • Omega 3: központi szerepet játszik a bőr barrier funkciójának megőrzésében.
  • Arginin: fokozza a kollagén szintézist és ezáltal a sejtek megújulását.
  • Lizin: segíti a sejtek helyreállítását és a zsírsavak anyagcseréjét a bőr.
  • Kalcium: erősíti a sejtmembránokat és aktiválja azokat az enzimeket, amelyek nélkülözhetetlenek a bőr anyagcseréjéhez.
  • Magnézium: döntő szerepet játszik az energiatermelésben és -szállításban.
  • A-vitamin: javítja a rugalmasságot és regenerálja az idős bőrt.

 

“Luxus, amely a bőrt széppé és fiatallá varázsolja. A krém exkluzívan gazdag és selymes textúrája kombinálja az arany és a gyémánt visszaállító és sejtmegújító képességeit, harcolva az öregedés ellen.”

1 db Essence szemkörnyékápoló 30 ml:

Az Alissi Brontë Essence szem- és szájkontúr krém különlegesen gazdag, könnyed krémzselé növényi botox-szal.. A bőr azonnal felszívja, így tökéletes megoldás a mimikai ráncok, táskák és szarkalábak eltüntetésére. Jól látható rejuvenáló hatás a szem környékén.

Ránctalanító és puffadásgátló szemkontúr krém hármas hatással:

  • újra tömöríti a szemhéjat,
  • csökkenti a felesleges folyadékot,
  • csökkenti az izomösszehúzódásokat.


Az eredmény fiatalabb felfrissült szemkörnyék. Nincsenek szintetikus színezékek. Természetes parfüm.

Eredmény: feszesíti a bőrt, eltünteti az öregedés látható jeleit. Sejtszintű újjáépítő hatásának köszönhetően minimalizálja a szemkörnyéki bőrhibákat, finomítja és hidratálja a szem környékén a száraz bőrt. A guarana-kivonat pedig diuretikus hatása segítségével csökkenti a táskás szem jeleit.

www.kremvilag.hu