Image PREVENTION+ daily matte moisturizer SPF 30+ 91 g

20 600 Ft

Az Image PREVENTION+ daily matte moisturizer SPF 30+ naponta használható, széles spektrumú UVA/UVB kritikus hullámhosszban védő erős fényvédő, mattít és hidratál.

Cikkszám: 749 Kategóriák: , , ,

Leírás

Az IMAGE PREVENTION termékcsalád széles spektrumú UVA/UVB fényvédelemmel ellátott és emellett még  hidratáló hatással is bíró napozó termék.

Az Image PREVENTION+ daily matte moisturizer SPF 30+ naponta használható, széles spektrumú UVA/UVB kritikus hullámhosszban védő erős fényvédő, mattít és hidratál. Mikroszivacs technológiával szívja fel a felszíni faggyút, a bőrt mattosítja, mentesíti a csillogástól. Következő generációs antioxidánsokat tartalmaz, melyek a szabadgyökök ellen hatásosak, csökkenti a Nap és a környezeti tényezők okozta károkat.

Orvosi tanulmányok által bizonyított, hogy a korai bőröregedés és a bőrrák első számú kiváltó okai a Nap, a szennyezés, a dohányfüst és a stressz. Hidratálja és védje bőrét az IMAGE napozó termékeivel, bőrének megfelelően kiválasztott faktorszámmal. 

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Kombinált, zsíros, aknéra hajlamos bőrre.

Hatása:

Könnyű formula, mely felszívja a bőr felszínén levő faggyút, matt, csillogásmentes felületet hagy. Kiváló sminkalap. Vízálló.

Használata:

Tiszta bőrre minden reggel vigye fel mint hidratáló és védelmet biztosító fényvédőt! Napon tartózkodáskor 2 óránként vigye fel újra, illetve szükség szerint.

Kiszerelés:

91 g

Főbb hatóanyagok:

Az Image PREVENTION+ daily matte moisturizer SPF 30+ parabénmentes. 


Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

Az IMAGE professzionális termékei kizárólag csak a szalonban vásárolhatóak meg, az információk tájékoztató jellegűek. Az akciók nem érvényesíthetőek az IMAGE termékekre.
Címünk: 1132 Budapest Visegrádi utca 17.