Leírás

Dr. Kleanthous munkájának fő ösztönzője: az ember ÖRÖK FIATALSÁG utáni vágya.

A KLEANTHOUS termékcsalád fő alapelve a bőr struktúrájának c.s.m molekulákkal történő állandó megújítása. Termékeik és kezeléseik is egytől-egyig prémium kategóriásak. Felfedezték a sejtekben megtalálható c.s.m molekulát, mely egy információhordozó molekula, ami a szervek regenerációs képességéért felelős. A kor előrehaladtával, számuk fokozatosan csökken, ezáltal fokozatosan csökken a sejteken belüli és közötti információcsere is. Ez az információáramlás szükséges a sejtképződéshez és a sejtműködés fenntartásához.

Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább fiatalos külsőnket féltjük, meg szeretnénk őrizni szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket, valamint a pozitív kisugárzásunkat is. Hogy ez így is maradjon és, hogy soha ne kelljen a korunk miatt aggódnunk, KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolási koncepcióját, a SkinTone-t. Kortól és bőrtípustól függetlenül, nőknél és férfiaknál egyaránt a bőrfiatalítás alapjánál, a sejteknél hat.

Az ápolási koncepció azért hatékony, mert a benne található cell supporting molekulák (c.s.m.) az egészséges sejtnövekedés információhordozói. A bőr ettől látványosan fiatalosabbá és életerősebbé válik.

A Kleanthous Anti-Age csomag 3 terméket tartalmaz.

A Kleanthous SkinTone sensitive enzyme peeling egy olyan enzimatikus hatóanyag, ami már rövid hatóidőnél is kifejti optimális hatását, és segíti a bőrkép érezhető finomítását. Minden bőrtípusra, száraz és érzékeny bőrtípusúak is használhatják.

Jellemzők:

  • rövid hatóidő
  • finomítja a bőr megjelenési képét
  • növeli az aktív összetevők felvevőképességét
  • naponta lehet használni érzékeny bőrre is
A Kleanthous SkinTone c.s.m hidratáló maszk egy fényűző, gazdag hidratáló maszk, amely természetes és természetazonos hatóanyagokat tartalmaz. A gyöngyproteinek megnyugtatják az érzékeny bőrt és selymesen matt ragyogást kölcsönöznek neki. Az alkalmazás célja a nedvességmegtartó képesség növelése és a bőrrugalmasság javítása.

Jellemzői:

  • növeli a bőr regenerálódási képességét a c.s.m. révén,
  • irritált, igénybe vett és tág pórusú bőrre,
  • csökkenti a feszülő érzést,
  • váltakozva éjszakai krémként is használható.

A Kleanthous SKINJECTION lapmaszk egy olyan extra bomba c.s.m molekulákkal, ami erősen hidratál, feszesít, azonnali látványos hatást biztosít. Ajánlott használni mimikai ráncok esetén, jeles események mint például esküvő vagy randevú előtt, hosszabb nyaralás vagy utazás előtt, hogy bőrünket maximálisan tápláljuk, és megóvjuk. 

 

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Száraz, érzékeny, és idősödő bőrökre.

 

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.