Leírás

A KLEANTHOUS termékcsalád fő alapelve a bőr struktúrájának c.s.m molekulákkal történő állandó megújítása. Termékeik és kezeléseik is egytől-egyig prémium kategóriásak. Felfedezték a sejtekben megtalálható c.s.m molekulát, mely egy információhordozó molekula, ami a szervek regenerációs képességéért felelős. A kor előrehaladtával, számuk fokozatosan csökken, ezáltal fokozatosan csökken a sejteken belüli és közötti információcsere is. Ez az információáramlás szükséges a sejtképződéshez és a sejtműködés fenntartásához.

Dr. Kleanthous munkájának fő ösztönzője: az ember ÖRÖK FIATALSÁG utáni vágya.

Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább fiatalos külsőnket féltjük, meg szeretnénk őrizni szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket, valamint a pozitív kisugárzásunkat is. Hogy ez így is maradjon és, hogy soha ne kelljen a korunk miatt aggódnunk, KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolási koncepcióját, a SkinTone-t. Kortól és bőrtípustól függetlenül, nőknél és férfiaknál egyaránt a bőrfiatalítás alapjánál, a sejteknél hat.

Az ápolási koncepció azért hatékony, mert a benne található cell supporting molekulák (c.s.m.) az egészséges sejtnövekedés információhordozói. A bőr ettől látványosan fiatalosabbá és életerősebbé válik.

A Kleanthous Couperose csomag 3 terméket tartalmaz.

A Kleanthous SkinTone sensitive enzyme peeling olyan enzimatikus hatóanyag, ami már rövid hatóidőnél is kifejti optimális hatását, és segíti a bőrkép érezhető finomítását. Minden bőrtípusra, száraz és érzékeny bőrtípusúak is használhatják.

Jellemzők:

 • rövid hatóidő
 • finomítja a bőr megjelenési képét
 • növeli az aktív összetevők felvevőképességét
 • naponta lehet használni érzékeny bőrre is
Kleanthous 24/7 regeneráló maszk egy olyan regeneráló készítmény, ami szinte minden problémára megoldást kínál.
24/7 ápolási család a cell supporting molekulák (c.s.m.) segítségével aktívan támogatja a bőrfunkciókat. Ezáltal a bőr képes megvédeni saját magát és biológiailag megfiatalodik. A 24/7 segít a bőrének, hogy frissé és sugárzóvá váljék.

Ajánlott:

 • száraz, érzékeny bőrre,
 • piros erecskék (rozacea) esetén,
 • stresszes bőrre,
 • bőrradír után,
 • az éjszakai krém helyett,
 • napfürdő után,
 • SOS-maszkként.

A Kleanthous SKINJECTION lapmaszk egy olyan extra bomba c.s.m molekulákkal, ami erősen hidratál, feszesít, azonnali látványos hatást biztosít. Ajánlott használni mimikai ráncok esetén , jeles események mint például esküvő vagy randevú előtt, hosszabb nyaralás vagy utazás előtt, hogy bőrünket maximálisan tápláljuk, és megóvjuk. 

 

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Száraz és nagyon érzékeny bőrökre.

 

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.