Kleanthous SkinTone c.s.m szemmaszk (c.s.m eye mask) 30 ml

56 200 Ft

A Kleanthous SkinTone c.s.m szemmaszk egy selymes, enyhén kompakt krém úgy simul az igénybe vett szemkörnyékhez, mint egy leheletvékony szemborogatás.

Leírás

A Kleanthous SkinTone c.s.m szemmaszk egy selymes, enyhén kompakt krém úgy simul az igénybe vett szemkörnyékhez, mint egy leheletvékony szemborogatás. Tartósan feltölti a bőrt értékes növényi anyagokkal és igazolhatóan csökkenti a ráncok mélységét. A Kleanthous SkinTone c.s.m szemmaszk tökéletes választás:

  • szemráncokra,
  • sötét szem körüli karikákra,
  • könnyzacskókra,
  • a szemkörnyéki száraz bőrre,
  • nem tartalmaz kúszóolajakat,
  • maszkként vagy gazdag szemkrémként is használható,
  • a szem körül vastagon alkalmazható,
  • kontaktlencse használata esetén is felvihető.

A KLEANTHOUS termékcsalád fő alapelve a bőr struktúrájának c.s.m molekulákkal történő állandó megújítása. Termékeik és kezeléseik is egytől-egyig prémium kategóriásak. Felfedezték a sejtekben megtalálható c.s.m molekulát, mely egy információhordozó molekula, ami a szervek regenerációs képességéért felelős. A kor előrehaladtával, számuk fokozatosan csökken, ezáltal fokozatosan csökken a sejteken belüli és közötti információcsere is. Ez az információáramlás szükséges a sejtképződéshez és a sejtműködés fenntartásához.

Dr. Kleanthous munkájának fő ösztönzője: az ember ÖRÖK FIATALSÁG utáni vágya.

Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább fiatalos külsőnket féltjük, meg szeretnénk őrizni szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket, valamint a pozitív kisugárzásunkat is. Hogy ez így is maradjon, és soha ne kelljen a korunk miatt aggódnunk, a KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolási koncepcióját, a SkinTone-t.

Kortól és bőrtípustól függetlenül, nőknél és férfiaknál egyaránt a bőrfiatalítás alapjánál, a sejteknél hat. Az ápolási koncepció hat, mert a benne található cell supporting molekulák (c.s.m.) az egészséges sejtnövekedés információhordozói. A bőr ettől látványosan fiatalosabbá és életerősebbé válik.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Száraz és érzékeny szemkörnyékre, idősödő szemkörnyék.

Hatása:

Csökkenti a szem körüli ráncokat. Megoldás a szarkalábakra, karikás szemekre, szem alatti táskákra, vagy száraz szemkörnyékre.

Használata:

Esténként vigye fel a megtisztított szemkörnyékre, a szemsarkoktól egészen a járomívig! A krémes maszkot 20 perc múlva letörölheti egy nedves vattakoronggal, vagy ujjbegyeivel gyengéden ütögesse a még be nem szívódott krémet a bőrbe.

A szemmaszk száraz bőr esetén naponta alkalmazható.
Normál és zsíros bőr esetén hetente egyszer-kétszer ajánljuk a használatát.
Felsőajak-ráncok esetén finoman masszírozza be a felső ajkakat és a felette levő területet.

Kiszerelés:

30 ml

Főbb hatóanyagok:

Lásd az összetevőknél!

 

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

AQUA (WATER), HYDROGENATED POLYDECENE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC, TRIGLYCERIDES, GLYCERIN, SIMMONDSIA CHINENSIS(JOJOBA)SEED OIL, SQUALANE, HYDROGENATED CASTOR OIL, TOCOPHEROL, CERA ALBA(BEESWAX), CUTANEUS LYSATE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA(MATRICARIA)FLOWER EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, MAGNESIUM STEARATE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE).