Újdonság

Skeyndor CORRECTIVE azonnali hatású ráncfeltöltő krém 50 ml

36 700 Ft

A Skeyndor CORRECTIVE azonnali hatású ráncfeltöltő krém aktív hatóanyagai újra tömörítik a bőrszöveteket és feltöltik a ráncokat. Lifting hatású összetevőkkel.

Cikkszám: 1050 Kategóriák: , , , ,
  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

A Skeyndor CORRECTIVE azonnali hatású ráncfeltöltő krém (Skeyndor CORRECTIVE Instant wrinkle filler cream) egy azonnali hatású ráncfeltöltő nappali krém, a szarkalábak és mimikai ráncok azonnali feltöltésére. Ráncfeltöltő és izomlazító aktív hatóanyagok tárháza. Aktív hatóanyagai újra tömörítik a bőrszöveteket és feltöltik a ráncokat. Lifting hatású összetevőkkel.

A Skeyndor CORRECTIVE termékcsalád a már kialakult mimikai ráncokra hat. Valós és hatékony alternatívája a plasztikai feltöltő kezeléseknek. 3 éves kutatómunka, több mint 25-féle összetevő tesztelése és 200-féle hatóanyagkombináció megvizsgálása után a SKEYNDOR laboratóriuma megalkotta ezt a termékcsaládot, amelynek hatóanyagai az ingerület átvitel blokkolása által ellazítják a mimikai izmokat, feltöltik akár a mélyebb ráncokat is, fokozzák a sejtek újraépülését és ezáltal megfiatalítják az arcbőrt. A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat.

A Skeyndor kezdetektől fogva piacvezető és tudományos eredményeken alapuló, professzionális cég a bőrápolásban. A cég szakembereinek fejlesztési filozófiája, hogy a legmodernebb hatóanyagok használatával, felhasználóik terméktapasztalatának, észrevételeinek figyelembevételével alkotják meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára. A cég 5 kontinens több mint 50 országában van jelen. Számos nemzetközi szakmai díjat tudhatnak magukénak és gyártói, illetve logisztikai központjuk is megfelel a legszigorúbb feltételeknek, előírásoknak.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

A Skeyndor CORRECTIVE azonnali hatású ráncfeltöltő krém érett bőrtípusra ajánlott.

 

Hatása:

Már az első használat után szemmel látható a hatása, feltölti a ráncokat, kisimítja a bőrt.

 

Használata:

Használja minden nap! A megszokott bőrtisztítási rutin után, vékony rétegben vigye fel a bőrre és finoman masszírozza be.

 

Kiszerelés:

50 ml

 

Főbb összetevők:

Bőraljai szövettömörítő, feltöltő hatóanyagok, ingerületátvitelt blokkoló összetevők, lifting hatású peptidek.

 

Minden Skeyndor termék orvosi tisztaságú és parabénmentes!

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.