Profi kozmetikumok otthonra

BEMA hajápolás

 

A Bema hajápolás kozmetikumai csak és kizárólag természetes eredetűek és organikus növényi kivonatokat tartalmaznak. Minden termékük nikkel, kobalt és króm tesztelt, a felmerülő allergiás reakciók elkerülése érdekében. Ezenkívül mikrobiológiailag és bőrgyógyászatilag is teszteltek, így elkerülve az esetleges bőrirritációt.

A Bema hajápolás kozmetikumok alkalmazása ideális választás a mindennapokra. Használatától a haj kezelhetőbbé, könnyen fésülhetővé válik, valamint ragyogó színűvé, fényessé és bársonyossá varázsolja azt.

A Bema Bio sampon egy olyan kozmetikai készítmény, amely bizonyítottan védelmet biztosít a külső környezeti hatásokkal szemben. Legyen szó például UVA- és UVB-sugárzásról, égetett gázokról, vagy akár légszennyezettségről. A hatékony védelem mellett ugyanakkor erősíti és táplálja a haj szerkezetét.

A Bema Bio sampon korpás fejbőrre, ideális minden bőrtípusra. Száraz- és zsírkorpa esetén is használható, rövid időn belül kifejti jótékony hatását. Csökkenti a fejbőr kellemetlen viszketését, helyreállítja a haj egészséges flóráját, táplálja és javítja a haj szerkezetét és tömegét. Megszünteti a fejbőr hámlását.

A Bema bio korpásodás elleni hajtonik megszünteti a fejbőr túlzott hámlását és viszketését, valamint serkenti a bőr anyagcseréjét. Továbbá ideális száraz- és zsírkorpa kezelésére és az ilyenfajta visszatérő probléma ellen. A hajat fényessé, lággyá és könnyen fésülhetővé teszi.

A Bema hajápolás összes terméke bőrgyógyászatilag tesztelt, ezért ajánljuk minden korosztály számára! Bármilyen hajtípusra megfelelő ápolószert tudunk Önnek ajánlani!

Amennyiben Önnek gyermeke van, és babasampont keres, kattintson ide! Ha profi kozmetikusoktól szeretne kozmetikai kezelést, akkor látogasson el az EstheticLine weboldalára.