Profi kozmetikumok otthonra

Száraz bőr

 

A száraz bőr olyan gyakori probléma, amely nemtől és kortól függetlenül sok embert érint. Bőrszárazság esetén a bőr nem tud megfelelő mértékű nedvességtartalmat megtartani, ezáltal problémássá válik. Ilyenkor a száraz bőr tünetei például a következők lehetnek: viszketés, berepedezés, hámlás és húzódás.

A kellemetlen érzés mellett azért is fontos, hogy a kezeljük a száraz bőrt, mert ez a szervezetünk első védelmi vonala, pajzsként óv minket a környezet kívülről érkező hatásaival szemben. Száraz bőr esetén pedig ez a pajzs védtelenebbé, sérülékenyebbé válik. Bőrszárazságot okozhat a téli hideg levegő, a nyári meleg, a szeles idő, az alacsony páratartalom és természetesen a genetika is.

A Vagheggi száraz bőr kezelésére ajánlott termékei professzionális megoldást nyújtanak a száraz bőr ellen. Az ilyen típusú bőr ápolására szolgáló Vagheggi termékek olyan növényi hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumok, amely segítenek puhává, rugalmassá, frissé tenni a bőrt és hidratálják is azt. A száraz bőrre ajánlott termékek intenzív hidratálást biztosítanak bármely életkorban.