Profi kozmetikumok otthonra

Körömlakkok

 

körömlakkok olyan lakkok, melyet a kéz és a láb körmeire visznek fel, legtöbbször dekorációs céllal. Ám az igazán jó termékek nem elégszenek meg ennyivel és a körömlemez védelmét is szolgálják.

Alapját általában polimer alkotja, melyhez különféle adalékanyagokat kevernek. Az esztétikai hatás a lakk terülése, színe, simasága, fénye és fedőképessége alapján ítélhető meg. Ezek a jellemzők a körömlakkok pigment- vagy színezéktartalmától függnek.

A körömlakknak rugalmas bevonatot kell képeznie. Jól kell a körömhöz tapadnia, megfelelő kopásállósággal kell rendelkeznie. Hiszen ki szeretne naponta újra meg újra körmöt festeni? Ma már a  körömlakk-választék bővülésével és az előnyös tulajdonságaik tudatában számtalan típusú körömlakk közül választhatunk. Vannak szuper gyorsan száradó körömlakkok gyönyörű színárnyalatokban és a biztos védelemért fedőlakkokat is beszerezhetünk.

Mára rengeteg trend van jelen egyszerre a körömápolás terén és talán az is elmondható, hogy sosem volt ennyire középpontban a lakkozás, mint mostanság. A Vagheggi körömlakk gondoskodás, figyelem, sok-sok szín és csak néhány egyszerű lépés az egészséges, elbűvölő és ápolt körmök érdekében.