Profi kozmetikumok otthonra

Érzékeny bőr

 

A megfelelő bőrápoló termékek megtalálása nem egyszerű feladat. Különösen igaz ez az érzékeny bőr esetén. Az érzékeny bőr sokszor viszkethet, bizsereghet, pirossá válhat, hámlani kezdhet és égő érzetet kelthet. Ilyen bőrtípus esetén különösen fontos, hogy olyan speciális termékkel tisztítsuk, kezeljük a bőrt, amely figyelembe veszi annak fokozott érzékenységét.

Minden bőrtípus veszít nedvességtartalmából az erős napfény, a hideg levegő, a víz és a szél hatására, ám az érzékeny bőr estén akár egy arcmosás is kellemetlen tünetekkel járhat. Hiszen a bőr nem képes elégséges mennyiségű nedvességet magában tartani, így védekező mechanizmusa gyengül. Ennek hatására könnyebben átjuthatnak rajta a kórokozók. Valamint a bőr öregedése is felgyorsulhat. Éppen ezért olyan védelmet kell biztosítani az érzékeny bőr számára, amely a károk és az irritációt okozó tényezők kialakulását megakadályozza.

A Vagheggi érzékeny bőr kezelésére szolgáló termékei innovatív stratégiákkal küzdenek a bőrérzékenység problémái ellen. Professzionális, hatékony, mégis természetes kozmetikai megoldásokat biztosítva.