Leírás

Az Alissi Brontë több mint 40 éve foglalkozik termékei tökéletesítésével. A termékek szigorú teszteken és minőségi ellenőrzéseken mennek keresztül, melyek alátámasztják tisztaságukat és hatékonyságukat. Az Alissi Brontë-nál elkötelezettek a legfejlettebb technológia, a kutatás és a minőség iránt.

“A kiváló minőségű természetes, organikus és ökológiai összetevőkből készült kozmetikumok tisztelete”


1 db Alissi Bronte Diamond Prestige cream 50 ml:

Az Alissi Brontë Diamond Prestige anti-aging arckrém javítva a hasznos tápanyagok felszívódását. A természetes szépség fokozására és a tökéletes tónus és textúra megőrzésére tervezték. Megóvja a sejtek DNS-ét, megelőzve a káros külső hatások miatt felgyorsuló öregedési folyamatokat. Exkluzív összetevői javítják a bőrtónust, halványítják a ráncokat és selymesen puha érzést kölcsönöznek a bőrnek. 90% természetes eredetű hatóanyagok.

+80*% FIATALABB BŐR, kevesebb a fáradtság jele
75*% RAGYOGÁS
87*% RUGALMASSÁG
69*%-kal kevesebb ránc
81*% HIDRATÁLT, EGYENLETES és TÓNUSOS bőr.

1 db Angels gold maszk 100 ml:

Az Alissi Brontë Angel’s Gold rejuvenáló és világosító maszk arannyal és damaszkuszi rózsával aktívan harcol a fáradtság jelei ellen, azonnal látható és hosszan tartó feszesítő hatással bír. Regenerálja a bőrt, normalizálja a bőrfunkciókat, fejleszti annak rugalmasságát feszességet és kisugárzást biztosítva. A termékhez további különleges összetevőket adnak, amely így még tökéletesebb, és ezért viseli az Angel’s Gold Mask nevet. 90% természetes eredetű hatóanyagok.

 

+80*% FIATALABB BŐR, kevesebb a fáradtság jele
75*% RAGYOGÁS
87*% RUGALMASSÁG
69*%-kal kevesebb ránc
81*% HIDRATÁLT, EGYENLETES és TÓNUSOS bőr.

24 karátos aranypor nanotechnológiával. Az aranyrészecskék különleges ragyogást és ránctalanságot garantálnak, kisugárzó és egységes bőrstruktúrával.

www.kremvilag.hu