Profi kozmetikumok otthonra

Ha Ön vásárlója, felhasználója szeretne lenni Webshopunknak, kérjük, figyelmesen olvassa el jelen Általános Szerződési Feltételeinket. Kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha annak minden pontjával egyetért és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A Megrendelő/Felhasználó a vásárlás gomb megnyomásával elismeri, hogy jelen ÁSZF tartalmát a szerződéskötést megelőzően megismerte, annak feltételeit elfogadta.

 

INFORMÁCIÓK A SZÁLLÍTÁSRÓL

Vevő tudomásul veszi, hogy személyes vásárlásra és a Webáruházban megrendelt áru személyes átvételére AZ ÁSZF-ben foglaltak szerint kerülhet sor.

Az Adásvételi szerződések tárgyait szépségipari/kozmetikai termékek (”Termék(ek)”) képezik.

A webáruházban vásárlást az év minden napjának 24 órájában meg lehet valósítani, de a kiküldés csak munkanapokon történik. Továbbá Vevő tudomásul veszi és elfogadja, hogy kizárólag az Üzletben, illetve a Webáruházban az adott időpontban megtalálható/elérhető/készleten lévő Termékekből vásárolhat.

A Termékek vásárlásához a Honlapon regisztrálni kell. Természetes személy Vevő esetén, a regisztráció során meg kell adnia a lakcímet, a kiszállítás helyét, az e-mail címet és telefonszámot. A Vevő tudomásul veszi és elfogadja, hogy a regisztráció során a saját, működő e-mail címét, továbbá a saját, tényleges személyes adatait és elérhetőségeit köteles megadni. (Vevő az adatvédelmi tájékoztatónkat megtekintheti itt.)

A Tresz Ágnes E.V. kiszállítást csak Magyarország területén belül vállal.

A Webáruházban rendelt Termékeket a Tresz Ágnes E.V. elsősorban a FoxPost Zártkörűen Működő Részvénytársaság; Székhely: 3200 Gyöngyös, Batsányi János utca 9. csomagküldő szolgáltatással szállítja az Ügyfél által megadott címre.

A  szállítással kapcsolatos csomagolási és szállítási költségek (”Szállítási költségek”) a Vevőt terhelik. Vevő kifejezetten tudomásul veszi, hogy a FoxPost kiszállítási szabályai vonatkoznak a kézbesítésre.

Vevő a Termék átvételekor köteles megvizsgálni a Termék csomagolását, mennyiségét, sértetlenségét. Vevő tudomásul veszi, hogy mennyiségi kifogást az Üzletben vásárolt Termék esetén csupán a Termék átvételével egyidejűleg, Webáruházban rendelt Termék esetén a Termék átvételét követő 3, azaz három munkanapon belül érvényesíthet.

A kiszállítás díjszabása a következőképpen alakul:

  • 30.000.-Ft feletti vásárlást meghaladó számla összegű rendelés előre utalása esetén, a kiszállítás ingyenes
    a FoxPost csomagküldő pontjaira;
  • FoxPost: átvétel csomagponton 1200,- Ft.
  • FoxPost házhozszállítás: 3290,- Ft.

A leadott megrendelés legkésőbb 8 munkanapon belül kerül kiszállításra.

A Tresz Ágnes E.V.-nek a portósan vagy utánvétellel visszaküldött csomagokat nem áll módjában átvenni, azokat minden esetben visszaküldi a feladónak. Vevő kifejezetten tudomásul veszi, hogy ha visszaküldésre kerül sor és a kiszállítás ingyenesen történt, a Vevőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Tresz Ágnes E.V. elengedett a házhoz szállításkor.