Ha Ön vásárlója, felhasználója szeretne lenni Webshopunknak, kérjük, figyelmesen olvassa el jelen Általános Szerződési Feltételeinket. Kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha annak minden pontjával egyetért és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A Megrendelő/Felhasználó a vásárlás gomb megnyomásával elismeri, hogy jelen ÁSZF tartalmát a szerződéskötést megelőzően megismerte, annak feltételeit elfogadta.

INFORMÁCIÓK A SZÁLLÍTÁSRÓL

Vevő tudomásul veszi, hogy személyes vásárlásra és a Webáruházban megrendelt áru személyes átvételére AZ ÁSZF-ben foglaltak szerint kerülhet sor.

Az Adásvételi szerződések tárgyait szépségipari/kozmetikai termékek (”Termék(ek)”) képezik.

A webáruházban vásárlást az év minden napjának 24 órájában meg lehet valósítani, de a kiküldés csak munkanapokon történik. Továbbá Vevő tudomásul veszi és elfogadja, hogy kizárólag az Üzletben, illetve a Webáruházban az adott időpontban megtalálható/elérhető/készleten lévő Termékekből vásárolhat.

A Termékek vásárlásához a Honlapon regisztrálni kell. Természetes személy Vevő esetén, a regisztráció során meg kell adnia a lakcímet, a kiszállítás helyét, az e-mail címet és telefonszámot. A Vevő tudomásul veszi és elfogadja, hogy a regisztráció során a saját, működő e-mail címét, továbbá a saját, tényleges személyes adatait és elérhetőségeit köteles megadni. (Vevő az adatvédelmi tájékoztatónkat megtekintheti itt.)

Az All About Beauty Kft. kiszállítást csak Magyarország területén belül vállal.

A Webáruházban rendelt Termékeket az All About Beauty Kft. elsősorban a Magyar Posta Zrt. Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. közreműködésével szállítja az Ügyfél által megadott címre.

A  szállítással kapcsolatos csomagolási és szállítási költségek (”Szállítási költségek”) a Vevőt terhelik. Vevő kifejezetten tudomásul veszi, hogy a Magyar Posta kiszállítási szabályai vonatkoznak a kézbesítésre.

Vevő a Termék átvételekor köteles megvizsgálni a Termék csomagolását, mennyiségét, sértetlenségét. Vevő tudomásul veszi, hogy mennyiségi kifogást az Üzletben vásárolt Termék esetén csupán a Termék átvételével egyidejűleg, Webáruházban rendelt Termék esetén a Termék átvételét követő 3, azaz három munkanapon belül érvényesíthet.

A kiszállítás díjszabása a következőképpen alakul:

2 kg-ig 1735,- Ft; 5 kg-ig 1965- Ft, a 30.000.-Ft feletti vásárlást meghaladó számla összegű rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

Utánvét 2665,- Ft.

A leadott megrendelés legkésőbb 5 munkanapon belül kerül kiszállításra.

Az All About Beauty Kft.-nek a portósan vagy utánvétellel visszaküldött csomagokat nem áll módjában átvenni, azokat minden esetben visszaküldi a feladónak. Vevő kifejezetten tudomásul veszi, hogy ha visszaküldésre kerül sor és a kiszállítás ingyenesen történt, a Vevőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként az All About Beauty Kft. elengedett a házhoz szállításkor.