Profi kozmetikumok otthonra

Érett bőr

 

A bőr öregedése elkerülhetetlen folyamat, azonban a megfelelő kozmetikumok használatával hatékonyan késleltethető. Az érett bőr pedig igényli a törődést.

A bőr öregedését rengeteg tényező befolyásolja, melynek egy részét a genetika teszi ki. Harmincéves kortól a sejt cserélődés ritmusa lelassul. Fokozatosan csökken a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős kollagén, elasztin, hyaluronsav és a ceramidok mennyisége, aminek következtében a bőr fénytelen és egyenetlen lesz. De az öregedő, érett bőr kialakulását az életmód, is nagyban befolyásolja. Ilyen lehet például a táplálkozás, bőrápolási szokások és a munka típusa is.

A Vagheggi érett bőr kezelésére kifejlesztett termékei ösztönzik a sejtmegújulást. Használatuktól a ráncok kisimulnak, az arcvonások fiatalabbnak tűnnek. A termékek kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat tartalmaznak, melyek hatékonyan és mélyen táplálják a bőrt. A Vagheggi termékei forradalmi megoldást jelentenek a bőrfiatalításában és a bőr fiatalságának megőrzésében.