Kleanthous SkinTone mélytisztító tej (deep cleansing lotion) 200 ml

19 600 Ft

A Kleanthous SkinTone mélytisztító tej segít az alapos arctisztításban.

Leírás

A Kleanthous SkinTone mélytisztító tej segít az alapos arctisztításban. Semmi sem olyan vonzó, mint egy tiszta, egyenletes arcszín. Ennek alapja az alapos, napi rendszerességű arctisztítás.

A Kleanthous SkinTone mélytisztító tej jellemzői:

  • a krémes arctej eltávolítja a sminket és a porrészecskéket,
  • eltávolítja a szemsminket is,
  • az olyan értékes növényi összetevők révén, mint az allantoin vagy a méz zsíros, száraz és érzékeny bőrre is alkalmazható,
  • bársonyos érzetet kelt,
  • megőrzi a bőr savköpenyét,
  • kontaktlencse használata esetén is alkalmazható.

A KLEANTHOUS termékcsalád fő alapelve a bőr struktúrájának c.s.m molekulákkal történő állandó megújítása. Termékeik és kezeléseik is egytől-egyig prémium kategóriásak. Felfedezték a sejtekben megtalálható c.s.m molekulát, mely egy információhordozó molekula, ami a szervek regenerációs képességéért felelős. A kor előrehaladtával, számuk fokozatosan csökken, ezáltal fokozatosan csökken a sejteken belüli és közötti információcsere is. Ez az információáramlás szükséges a sejtképződéshez és a sejtműködés fenntartásához.

Dr. Kleanthous munkájának fő ösztönzője: az ember ÖRÖK FIATALSÁG utáni vágya.

Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább fiatalos külsőnket féltjük, meg szeretnénk őrizni szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket, valamint a pozitív kisugárzásunkat is. Hogy ez így is maradjon, és soha ne kelljen a korunk miatt aggódnunk, a KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolási koncepcióját, a SkinTone-t.

Kortól és bőrtípustól függetlenül, nőknél és férfiaknál egyaránt a bőrfiatalítás alapjánál, a sejteknél hat. Az ápolási koncepció hat, mert a benne található cell supporting molekulák (c.s.m.) az egészséges sejtnövekedés információhordozói. A bőr ettől látványosan fiatalosabbá és életerősebbé válik.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Minden bőrtípusra.

Hatása:

Könnyedén távolítja el szennyeződéseket és a sminket is.

Használata:

Reggel és este oszlasson el nedves kézzel egy kevés arctejet a bőrén! Ezt követően törölje le meleg vizes KLEANTHOUS kozmetikai szivaccsal. A szemsmink eltávolítására is alkalmas.

Kiszerelés:

200 ml

Főbb hatóanyagok:

Lásd az összetevőknél!

 

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

AQUA(WATER), ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL GLUCOSIDE, CETEARYL ALCOHOL, MEL(HONEY ), ALLANTOIN, MALTODEXTRIN, XANTHAN GUM, GLYCERYL STEARATE SE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE).