Újdonság

Alissi Brontë Perfect Tone fehérítő szérum 30 ml

32 870 Ft

Alissi Brontë Perfect Tone fehérítő szérum. Pigmentált bőrt hormonális tényezők, krónikus öregedés, foto-öregedés, környezetszennyezés és radikális aktivitás a sejtstressz fő okai közé tartoznak, amelyek hiperaktiválják a termelőképességet a melanociták kapacitását, ami arra készteti őket, hogy nagyobb mennyiségű melanint termeljenek, amely nem egyenletesen oszlik el a bőrön.

 

Leírás

Az Alissi Brontë Perfect Tone fehérítő szérum, Anti-pigment szérum, amely kiegyenlíti a bőr tónusát és csökkenti a sötét foltok intenzitását a bőrön. Közvetlenül hat a foltokra, és egész évben használható. Nincsenek szintetikus színezékek. Természetes parfüm.

Tulajdonságok: antioxidánsokkal védi a bőrt, gátolja a melaninszintézist, csökkenti a bőrpigmentációt, a bőrfertőzést és a degeneratív folyamatokat, belső termogenetikus összetevői által. 7 TERMÉSZETES KIVONATOK Citruskivonatok, Gyümölcskivonatok, Virágkivonatok.

A foltok megjelenése a nők 80%-ának a fő gondja már 25 évesen. Ezek a hiperpigmentációs foltok a test bármely részén megjelenhetnek, bár gyakrabban észlelhető őket jobban látható területeken kitéve a napfénynek, például az arcon, a dekoltázson és a kézen.

A melanociták azok a sejtek, amelyek felelősek a melanin, a pigment szintézisért vagy is bőrünk színéért. A melanin minőségét és mennyiségét a testünk termeli, azt a genetika határozza meg, bár az is igaz hogy endogén és exogén tényezők előfordulnak, amelyek egyensúlyhiányt váltanak ki a melanin szintézis normál ritmusában.

Hormonális tényezők, krónikus öregedés, foto-öregedés, környezetszennyezés és radikális aktivitás a sejtstressz fő okai közé tartoznak, amelyek hiperaktiválják a termelőképességet a melanociták kapacitását, ami arra készteti őket, hogy nagyobb mennyiségű melanint termeljenek, amely nem egyenletesen oszlik el a bőrön.

Termékeikre jellemző:

 • Természetes kozmetikumok, melyek hatékonyabb, hosszantartó megoldást nyújtanak a bőrnek.
 • A természetes összetevőket akkreditált laboratóriumaikban, a legfejlettebb kutatási módszereket alkalmazva nyerik ki, a bőr számára legmegfelelőbb termékek előállításához.
 • Termékeik kimagasló hatékonysága bizonyított és nemzetközi szinten elismert.
 • Nemzetközi tanúsítvány is bizonyítja elkötelezettségüket a természet iránt.
 • Ültetvényeik tanúsítottan organikus ültetvények.
 • Kutatásaik és fejlesztéseik nemzetközileg elismertek.
 • Tanúsított gyártási gyakorlat.
 • Minden növényi kivonatuk és esszenciális olajuk hozzájárul a sejtszintű regenerációhoz és a bőr megújulásához.

A termékek nem tartalmaznak: 

 • Ásványi olajat,
 • Paraffint,
 • Parabéneket,
 • Radioaktív anyagokat,
 • Formaldehidkibocsátó-tartósítószert,
 • Környezetszennyező anyagokat,
 • Para-aminobenzoesavat (PABA),
 • GMO-t (genetikailag módosított szervezetek),
 • Mesterséges színezőanyagokat, illatanyagokat.

A természet és a tudomány fúziója, a lehető legmagasabb minőségű bio-organikus és biodinamikus kozmetikumok, amelyek garantálják a kezelések exkluzív hatékonyságát. Több mint 40 évnyi kutatás a nemzetközi biokémia és kozmetika területén biztosítja vásárlóik számára a teljes elégedettséget. Természetes és exkluzív formulákat fejlesztenek, melyek termálvízzel kevert aromaolajok, saját organikus ültetvényeikről származó, kimagaslóan hatékony bio-alapanyagok és tengeri extraktumok alapjain nyugszanak.

Filozófia: “A kiváló minőségű természetes, organikus és ökológiai összetevőkből készült kozmetikumok tisztelete”

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Foltos, pigmentálódott, öregedő bőrökre.

Hatása:

Az Alissi Brontë Perfect Tone fehérítő szérum táplálja és regenerálja a bőrt, helyreállítja a bőr természetes védőrétegét. Megszünteti a elszíneződéseket. 

Használata:

Vigyen fel 4-5 cseppet a megtisztított bőrre finom ujjmozdulatokkal. Használja reggel és este, önmagában vagy a szokásos krém előtt.

Kiszerelés:

30 ml

Főbb összetevők:

Medveszőlő levél kivonat, szőlőlevél kivonat, édesgyökér kivonat, citrom kivonat, szójabab kivonat, bergamott olaj, egyiptomi muskátli illóolaj, édes narancshéj olaj.

Minden ALISSI termék 100% naturál, és 100% tisztaságú összetevőket tartalmaz!

 

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!