Kleanthous SkinTone c.s.m testkrém (c.s.m body cream – high performance) 200 ml

57 100 Ft

A Kleanthous SkinTone c.s.m testkrém ideális módon összekapcsolja a hatékonyságot a wellness-szel, a c.s.m. testkrém feszesíti a bőrt.

Leírás

A Kleanthous SkinTone c.s.m testkrém (c.s.m body cream – high performance) egy bársonyos, gazdag testápoló a rendkívül hatékony növényi kivonatok és a high-tech hatóanyagok kiegyensúlyozott kompozícióját tartalmazza. A Kleanthous SkinTone c.s.m testkrém jellemzői:

  • ideális módon összekapcsolja a hatékonyságot a wellness-szel,
  • a c.s.m. testkrém feszesíti a bőrt,
  • egész napra feltölti a nedvességraktárakat,
  • könnyű, friss illat gondoskodik a pozitív testérzetről.

A KLEANTHOUS termékcsalád fő alapelve a bőr struktúrájának c.s.m molekulákkal történő állandó megújítása. Termékeik és kezeléseik is egytől-egyig prémium kategóriásak. Felfedezték a sejtekben megtalálható c.s.m molekulát, mely egy információhordozó molekula, ami a szervek regenerációs képességéért felelős. A kor előrehaladtával, számuk fokozatosan csökken, ezáltal fokozatosan csökken a sejteken belüli és közötti információcsere is. Ez az információáramlás szükséges a sejtképződéshez és a sejtműködés fenntartásához.

Dr. Kleanthous munkájának fő ösztönzője: az ember ÖRÖK FIATALSÁG utáni vágya.

Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább fiatalos külsőnket féltjük, meg szeretnénk őrizni szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket, valamint a pozitív kisugárzásunkat is. Hogy ez így is maradjon, és soha ne kelljen a korunk miatt aggódnunk, a KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolási koncepcióját, a SkinTone-t.

Kortól és bőrtípustól függetlenül, nőknél és férfiaknál egyaránt a bőrfiatalítás alapjánál, a sejteknél hat. Az ápolási koncepció hat, mert a benne található cell supporting molekulák (c.s.m.) az egészséges sejtnövekedés információhordozói. A bőr ettől látványosan fiatalosabbá és életerősebbé válik.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Minden bőrtípusra.

Hatása:

Táplálja és egész napra feltölti a bőrt nedvességgel, könnyű friss illatával pozitívan befolyásolja a közérzetünket.

Használata:

Zuhanyozás után vagy a Silia stimuláló testradír használatát követően vigye fel a bőrre és gyengéden masszírozza be! A várandósság hónapjaiban ajánljuk használatát reggel és este a has, a popsi, a csípő tájékán a striák megelőzése céljából.

Az arc, nyak és dekoltázs területén való használatra nem alkalmas.

Kiszerelés:

200 ml

Főbb hatóanyagok:

Lásd az összetevőknél!

 

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

AQUA (WATER), ISOPROPYL PALMITATE, HYDROGENATED POLYDECENE, UREA, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, SODIUM HYALURONATE, PROPYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, BAMBUSA VULGARIS SHOOT EXTRACT, CUTANEUS LYSATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE).