Kleanthous SkinTone tisztító arcvíz (refreshing cleansing water) 200 ml

19 600 Ft

A Kleanthous SkinTone tisztító arcvíz selyemprotein tartalma segít a bőrnek a nedvesség megőrzésében, hatására rendkívül kellemes érzetet biztosít a bőrnek.

Leírás

A Kleanthous SkinTone tisztító arcvíz (refreshing cleansing water) egy olyan arcvíz, amely kellemes érzést biztosít a bőrnek. Elengedhetetlen a napi tisztításhoz és felkészíti a bőrt a KLEANTHOUS bőrápolási termékek befogadására.

A Kleanthous SkinTone tisztító arcvíz jellemzői:

  • eltávolítja a smink maradványait,
  • és a vezetékes víz mészüledékét,
  • finomítja a pórusokat,
  • a selyemproteinek megőrzik a bőr nedvességét,
  • megszünteti a kellemetlen feszülést,
  • a könnyű friss illat felerősíti a jó közérzetet,
  • alkohol nélküli termék, nagyon érzékeny bőr esetén is alkalmazható.

A KLEANTHOUS termékcsalád fő alapelve a bőr struktúrájának c.s.m molekulákkal történő állandó megújítása. Termékeik és kezeléseik is egytől-egyig prémium kategóriásak. Felfedezték a sejtekben megtalálható c.s.m molekulát, mely egy információhordozó molekula, ami a szervek regenerációs képességéért felelős. A kor előrehaladtával, számuk fokozatosan csökken, ezáltal fokozatosan csökken a sejteken belüli és közötti információcsere is. Ez az információáramlás szükséges a sejtképződéshez és a sejtműködés fenntartásához.

Dr. Kleanthous munkájának fő ösztönzője: az ember ÖRÖK FIATALSÁG utáni vágya.

Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább fiatalos külsőnket féltjük, meg szeretnénk őrizni szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket, valamint a pozitív kisugárzásunkat is. Hogy ez így is maradjon, és soha ne kelljen a korunk miatt aggódnunk, a KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolási koncepcióját, a SkinTone-t.

Kortól és bőrtípustól függetlenül, nőknél és férfiaknál egyaránt a bőrfiatalítás alapjánál, a sejteknél hat. Az ápolási koncepció hat, mert a benne található cell supporting molekulák (c.s.m.) az egészséges sejtnövekedés információhordozói. A bőr ettől látványosan fiatalosabbá és életerősebbé válik.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Minden bőrtípusra.

Hatása:

Selyemprotein tartalma segít a bőrnek a nedvesség megőrzésében, hatására rendkívül kellemes érzetet biztosít a bőrnek. Barackvirág illata azonnal elvarázsol.

Használata:

Eltávolítja a bőrradír és az arctej maradványait. Reggel és este a tisztítás után vigye fel egy vattakorongra és törölje át az arcot, nyakat és dekoltázst!

Kiszerelés:

200 ml

Főbb hatóanyagok:

Alkoholmentes termék. Lásd külön az összetevőknél!

 

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, LAURETH-7 CITRATE, MEL(HONEY EXTRACT), PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM LACTATE, LACTIC ACID, SERINE, UREA, SORBITOL, SODIUM CHLORIDE, ALLANTOIN, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM(FRAGRANCE), CI 14720 (FOOD RED 3).