Kleanthous SkinTone sensitive enzyme peeling 50 ml

30 900 Ft

A Kleanthous SkinTone sensitive enzyme peeling olyan enzimatikus hatóanyag, ami már rövid hatóidőnél is kifejti optimális hatását, és segíti a bőrkép érezhető finomítását.

Leírás

A Kleanthous SkinTone sensitive enzyme peeling olyan enzimatikus hatóanyag, ami már rövid hatóidőnél is kifejti optimális hatását, és segíti a bőrkép érezhető finomítását. Az ezt követően felvitt KLEANTHOUS bőrápolási termékeket így a bőr intenzívebben tudja hasznosítani.

A Kleanthous SkinTone sensitive enzyme peeling jellemzői:

  • rövid hatóidő
  • finomítja a bőr megjelenési képét
  • növeli az aktív összetevők felvevőképességét
  • naponta lehet használni érzékeny bőrre is

A KLEANTHOUS termékcsalád fő alapelve a bőr struktúrájának c.s.m molekulákkal történő állandó megújítása. Termékeik és kezeléseik is egytől-egyig prémium kategóriásak. Felfedezték a sejtekben megtalálható c.s.m molekulát, mely egy információhordozó molekula, ami a szervek regenerációs képességéért felelős. A kor előrehaladtával, számuk fokozatosan csökken, ezáltal fokozatosan csökken a sejteken belüli és közötti információcsere is. Ez az információáramlás szükséges a sejtképződéshez és a sejtműködés fenntartásához.

Dr. Kleanthous munkájának fő ösztönzője: az ember ÖRÖK FIATALSÁG utáni vágya.

Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább fiatalos külsőnket féltjük, meg szeretnénk őrizni szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket, valamint a pozitív kisugárzásunkat is. Hogy ez így is maradjon, és soha ne kelljen a korunk miatt aggódnunk, a KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolási koncepcióját, a SkinTone-t.

Kortól és bőrtípustól függetlenül, nőknél és férfiaknál egyaránt a bőrfiatalítás alapjánál, a sejteknél hat. Az ápolási koncepció hat, mert a benne található cell supporting molekulák (c.s.m.) az egészséges sejtnövekedés információhordozói. A bőr ettől látványosan fiatalosabbá és életerősebbé válik.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Minden bőrtípusra, száraz és érzékeny bőrtípusúak is használhatják.

Hatása:

Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, egyenletessé teszi a bőrt. Már rövid idő alatt tökéletes hatást fejt ki, segít hogy a bőrkép érezhetően finomabb legyen.

Használata:

A gélszerű állag megkönnyíti a használatot. Hetente egyszer-kétszer oszlassa el az ujjbegyekkel a sensitive enzyme peeling-et a bőrön! Kb. 5 perc hatóidő után mossa le meleg vízzel a KLEANTHOUS kozmetikai szivaccsal. Ezt követően használja a bőr megtisztítása érdekében a tisztító arcvizet, majd vigye fel a bőrápolási termékeket.

NE kerüljön a szembe! Ne vigye fel nyílt sebre! Felléphet enyhe pír: ez a bőr jobb vérellátottságára utal, ilyenformán a hatékonyság jele. Erős bőrpír, égető vagy viszkető érzés esetén azonnal mossa le az arcát tiszta vízzel!

Kiszerelés:

50 ml

Főbb hatóanyagok:

Lásd az összetevőknél!

 

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, BACILLUS FERMENT, POTASSIUM SORBATE, COCO GLUCOSIDE, TROMETHAMIN, ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE).