Újdonság

Kleanthous SKINJECTION regeneráló, ránctalanító hatású lapmaszk 5 x 17 ml

71 000 Ft

A Kleanthous SKINJECTION lapmaszk egy olyan extra bomba c.s.m molekulákkal, ami erősen hidratál, feszesít, azonnali látványos hatást biztosít.

Cikkszám: 1075 Kategóriák: , , , ,

Leírás

A KLEANTHOUS termékcsalád fő alapelve a bőr struktúrájának c.s.m molekulákkal történő állandó megújítása. Termékeik és kezeléseik is egytől-egyig prémium kategóriásak. Felfedezték a sejtekben megtalálható c.s.m molekulát, mely egy információhordozó molekula, ami a szervek regenerációs képességéért felelős. A kor előrehaladtával, számuk fokozatosan csökken, ezáltal fokozatosan csökken a sejteken belüli és közötti információcsere is. Ez az információáramlás szükséges a sejtképződéshez és a sejtműködés fenntartásához.

Dr. Kleanthous munkájának fő ösztönzője: az ember ÖRÖK FIATALSÁG utáni vágya.

Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább fiatalos külsőnket féltjük, meg szeretnénk őrizni szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket, valamint a pozitív kisugárzásunkat is. Hogy ez így is maradjon és, hogy soha ne kelljen a korunk miatt aggódnunk, KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolási koncepcióját, a SkinTone-t. Kortól és bőrtípustól függetlenül, nőknél és férfiaknál egyaránt a bőrfiatalítás alapjánál, a sejteknél hat.

Az ápolási koncepció azért hatékony, mert a benne található cell supporting molekulák (c.s.m.) az egészséges sejtnövekedés információhordozói. A bőr ettől látványosan fiatalosabbá és életerősebbé válik.

A Kleanthous SKINJECTION lapmaszk egy olyan extra bomba c.s.m molekulákkal, ami erősen hidratál, feszesít, azonnali látványos hatást biztosít. Ajánlott használni mimikai ráncok esetén, jeles események mint például esküvő vagy randevú előtt, hosszabb nyaralás vagy utazás előtt, hogy bőrünket maximálisan tápláljuk, és megóvjuk. 

A Kleanthous SKINJECTION lapmaszk a következő bőrtípusokra ajánljuk:

Száraz és érzékeny bőrre, idősödő bőrtípusra.

Hatása:

Tárolja a nedvességet a felső szövetrétegekben, és kitűnő bőrérzetről gondoskodik. Nyugtatja a száraz és érzékeny bőröket.
Feszesít és ránctalanít, azonnali lifting hatás.

Használata:

Este vigye fel a megtisztított bőrre hagyja a maszkot 30 percig bőrén, hogy a hatóanyagok maximálisan beszívódjanak, majd langyos vizes szivaccsal mossa le a felesleget.  

Kiszerelés:

5db  x 17 ml

Főbb hatóanyagok:

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!