Kleanthous SkinTone c.s.m gél (c.s.m gel anti-aging activator) 50 ml

92 800 Ft

A Kleanthous SkinTone c.s.m gél használata az ultrahangos kezelés vagy a napi tisztítást követően ideális. A bőr különösen befogadó képes az intenzív hatású aktív anyagokkal szemben.

Leírás

A Kleanthous SkinTone c.s.m gél használata az ultrahangos kezelés vagy a napi tisztítást követően ideális. A bőr különösen befogadó képes az intenzív hatású aktív anyagokkal szemben. Mielőtt a bőr a c.s.m. krémmel telítődne,

  • a cell supporting molekulák (c.s.m.) a koncentrált gélből finoman előrenyomulnak a bőrsejtekhez,
  • az aktív koncentrátum támogatja a természetes javító mechanizmust,
  • a bőr azonnal sokkal feszesebb tapintású lesz,
  • előkészíti az alapot a c.s.m. krém high performance számára,
  • a benne található olyan szójaproteinek, mint a borostyánkivonat, tárolják a nedvességet,
  • és aktívan támogatják a bőrfunkciókat,
  • az A-vitamin szabályozza a bőr szarusodását,
  • az allantoin védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

A KLEANTHOUS termékcsalád fő alapelve a bőr struktúrájának c.s.m molekulákkal történő állandó megújítása. Termékeik és kezeléseik is egytől-egyig prémium kategóriásak. Felfedezték a sejtekben megtalálható c.s.m molekulát, mely egy információhordozó molekula, ami a szervek regenerációs képességéért felelős. A kor előrehaladtával, számuk fokozatosan csökken, ezáltal fokozatosan csökken a sejteken belüli és közötti információcsere is. Ez az információáramlás szükséges a sejtképződéshez és a sejtműködés fenntartásához.

Dr. Kleanthous munkájának fő ösztönzője: az ember ÖRÖK FIATALSÁG utáni vágya.

Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább fiatalos külsőnket féltjük, meg szeretnénk őrizni szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket, valamint a pozitív kisugárzásunkat is. Hogy ez így is maradjon, és soha ne kelljen a korunk miatt aggódnunk, a KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolási koncepcióját, a SkinTone-t.

Kortól és bőrtípustól függetlenül, nőknél és férfiaknál egyaránt a bőrfiatalítás alapjánál, a sejteknél hat. Az ápolási koncepció hat, mert a benne található cell supporting molekulák (c.s.m.) az egészséges sejtnövekedés információhordozói. A bőr ettől látványosan fiatalosabbá és életerősebbé válik.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Száraz és érzékeny bőrre, idősödő bőrtípusra.

Hatása:

A Kleanthous SkinTone c.s.m gél azonnal kisimítja a bőrt, előkészíti a nappali és éjszakai ápoláshoz egyaránt. Véd a káros környezeti hatásoktól.

Használata:

A-vitamin-hiány esetén (stressz vagy erős dohányzás) az alkalmazás első napjaiban enyhe bőrpír léphet fel.
Ne vigye fel a szemhéjra!

Kiszerelés:

50 ml

Főbb hatóanyagok:

Lásd az összetevőknél!

 

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, PEG-25 PABA, PEG-12 DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, CUTANEUS LYSATE, HEDERA HELIX (IVY) LEAF/STEM EXTRACT, CREATINE, ALLANTOIN, CYCLODEXTRIN, GLYCINE SOJA(SOYBEAN)GERM EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, LECITHIN, ALCOHOL, RETINOL, POLYSORBATE 20, TROMETHAMIN, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE).