Kleanthous 24/7 complex h szérum c.s.m enriched 30 ml

39 200 Ft

A Kleanthous 24/7 complex h szérum c.s.m. enriched segítségével mimikai ráncok esetén azonnali bőrkisimulás érezhető.

Leírás

A Kleanthous 24/7 complex h szérum c.s.m. enriched egy hálós és nem hálós szerkezetű hialuronsavat, valamint egy speciális cell supporting molekulakeveréket tartalmazó hatóanyag- koncentrátum, amely:

  • ellazítja az arcizomzatot,
  • mimikai ráncok esetén azonnali bőrkisimulás érezhető,
  • segít a szabadgyökökkel szemben,
  • tárolja a nedvességet.

A KLEANTHOUS termékcsalád fő alapelve a bőr struktúrájának c.s.m molekulákkal történő állandó megújítása. Termékeik és kezeléseik is egytől-egyig prémium kategóriásak. Felfedezték a sejtekben megtalálható c.s.m molekulát, mely egy információhordozó molekula, ami a szervek regenerációs képességéért felelős. A kor előrehaladtával, számuk fokozatosan csökken, ezáltal fokozatosan csökken a sejteken belüli és közötti információcsere is. Ez az információáramlás szükséges a sejtképződéshez és a sejtműködés fenntartásához.

Dr. Kleanthous munkájának fő ösztönzője: az ember ÖRÖK FIATALSÁG utáni vágya.

Az élet egyenlő a változással. Folyamatosan változnak a környezeti hatások, a napszakok, az évszakok. A bőrünk reagál ezekre a hatásokra és változásokra. Minden meglátszik a bőrünkön. Túlterheltté válik és gyorsan megjelennek az első szárazsági ráncok vagy a zsíros, fénylő foltok.

A 24/7 ápolási család a cell supporting molekulák (c.s.m.) segítségével aktívan támogatja a bőrfunkciókat. Ezáltal a bőr képes megvédeni saját magát és biológiailag megfiatalodik. A 24/7 segít a bőrének, hogy frissé és sugárzóvá váljék.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Száraz, idősödő bőrre.

Hatása:

A bőr visszanyeri rugalmasságát, feszesít és ránctalanít. A bőrt puhává és finommá varázsolja.

Használata:

Reggel és este tegyen néhány cseppet a megtisztított bőrre és masszírozza be. Ezt követően vigyen fel nappali, illetve éjszakai krémet és szemkörnyék ápolót. Erős felsőajak-ráncok esetén vigyen fel naponta többször egy csepp complex h szérum– c.s.m. enriched koncentrátumot az érintett bőrrészre és masszírozza be, majd SkinTone -c.s.m. szemmaszkot tegyen rá!

Kiszerelés:

30 ml

Főbb hatóanyagok:

Lásd külön fülön!

 

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, SACCHARIDE ISOMERATE, ALCOHOL, ACMELLA OLEACERA EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, ECTOIN, HYDROLYZED OAT PROTEIN, NIACINAMIDE, ADENOSINE TRIPHOSPHATE, GLYCERIN, SODIUM LACTATE, LACTIC ACID, SERINE, UREA, SORBITOL, SODIUM CHLORIDE, ALLANTOIN, EDTA, CITRIC ACID, CUTANEUS LYSATE (c.s.m.)