Kleanthous 24/7 high performance szérum c.s.m enriched 30 ml

39 200 Ft

A Kleanthous 24/7 high performance szérum ideális arra, hogy szépek legyünk különleges alkalmakkor.

Leírás

A Kleanthous 24/7 high performance szérum ideális arra, hogy szépek legyünk különleges alkalmakkor. Az érett bőrnek kollagénépítésre és jobb vérellátásra van szüksége. A rugalmasság visszanyerése egészen elöl áll a kívánságlistán. A Kleanthous 24/7 high performance szérum

  • ideális arra, hogy szépek legyünk különleges alkalmakkor,
  • segítségével a bőr hatékonyan tárolja a nedvességet,
  • az atrófiás bőr is megfelelő ápolást kapjon.

A cell supporting molekulák, aloe vera és B-vitamin révén a high performance szérum felépítő ampullakúraként is javasolt.

A KLEANTHOUS termékcsalád fő alapelve a bőr struktúrájának c.s.m molekulákkal történő állandó megújítása. Termékeik és kezeléseik is egytől-egyig prémium kategóriásak. Felfedezték a sejtekben megtalálható c.s.m molekulát, mely egy információhordozó molekula, ami a szervek regenerációs képességéért felelős. A kor előrehaladtával, számuk fokozatosan csökken, ezáltal fokozatosan csökken a sejteken belüli és közötti információcsere is. Ez az információáramlás szükséges a sejtképződéshez és a sejtműködés fenntartásához.

Dr. Kleanthous munkájának fő ösztönzője: az ember ÖRÖK FIATALSÁG utáni vágya.

Az élet egyenlő a változással. Folyamatosan változnak a környezeti hatások, a napszakok, az évszakok. A bőrünk reagál ezekre a hatásokra és változásokra. Minden meglátszik a bőrünkön. Túlterheltté válik és gyorsan megjelennek az első szárazsági ráncok vagy a zsíros, fénylő foltok.

A 24/7 ápolási család a cell supporting molekulák (c.s.m.) segítségével aktívan támogatja a bőrfunkciókat. Ezáltal a bőr képes megvédeni saját magát és biológiailag megfiatalodik. A 24/7 segít a bőrének, hogy frissé és sugárzóvá váljék.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Száraz, idősödő bőrre.

Hatása:

A bőr visszanyeri rugalmasságát, feszesít és ránctalanít. A bőrt puhává és finommá varázsolja.

Használata:

Reggel és este tegyen néhány cseppet a megtisztított bőrre és masszírozza be! Ezt követően vigyen fel nappali, illetve éjszakai krémet és szemkörnyék ápolót.

Kiszerelés:

30 ml

Főbb hatóanyagok:

Lásd külön az összetevőknél!

 

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYSORBATE 20, PANTHENOL, SOLUBLE COLLAGEN, HYDROLYZED ELASTIN, TRITICUM VULGARE (WHEAT) BRAN EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, GLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, CUTANEOUS LYSATE, CITRIC ACID, ALLANTOIN, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SORBIC ACID, BENZOIC ACID, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE).