Kleanthous 24/7 balancer szérum herbal formula 30 ml

33 700 Ft

A Kleanthous 24/7 balancer szérum a problémás bőr jótevője. A teafaolajból és a zuzmókivonatból készült tinktúra segít a szennyezett bőr és túlzott zsírtermelés esetén.

SKU: 799 Kategóriák: , , ,

Leírás

A Kleanthous 24/7 balancer szérum a problémás bőr jótevője. Ez a bőrtípus hajlamos a pattanásokra és/vagy a pustulákra, ami már nem pusztán tinédzserjelenség. A teafaolajból és a zuzmókivonatból készült tinktúra segít a szennyezett bőr és túlzott zsírtermelés esetén.

A Kleanthous 24/7 balancer szérum ideális

  • szennyezett bőr esetén,
  • pattanások esetén,
  • túlzott zsírtermelődéskor,
  • de gyulladt pustulák esetén is.

A KLEANTHOUS termékcsalád fő alapelve a bőr struktúrájának c.s.m molekulákkal történő állandó megújítása. Termékeik és kezeléseik is egytől-egyig prémium kategóriásak. Felfedezték a sejtekben megtalálható c.s.m molekulát, mely egy információhordozó molekula, ami a szervek regenerációs képességéért felelős. A kor előrehaladtával, számuk fokozatosan csökken, ezáltal fokozatosan csökken a sejteken belüli és közötti információcsere is. Ez az információáramlás szükséges a sejtképződéshez és a sejtműködés fenntartásához.

Dr. Kleanthous munkájának fő ösztönzője: az ember ÖRÖK FIATALSÁG utáni vágya.

Az élet egyenlő a változással. Folyamatosan változnak a környezeti hatások, a napszakok, az évszakok. A bőrünk reagál ezekre a hatásokra és változásokra. Minden meglátszik a bőrünkön. Túlterheltté válik és gyorsan megjelennek az első szárazsági ráncok vagy a zsíros, fénylő foltok.

A 24/7 ápolási család a cell supporting molekulák (c.s.m.) segítségével aktívan támogatja a bőrfunkciókat. Ezáltal a bőr képes megvédeni saját magát és biológiailag megfiatalodik. A 24/7 segít a bőrének, hogy frissé és sugárzóvá váljék.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Zsíros, problémás bőrtípus.

 

Hatása:

Megszünteti a bőr fényes hatását. Védi a bőrt a gyulladásoktól.

Használata:

Reggel és este tegyen néhány cseppet a megtisztított bőrre és masszírozza be! Ezt követően vigyen fel nappali, illetve éjszakai krémet és szemkörnyék ápolót.

Kiszerelés:

30 ml

Főbb hatóanyagok:

Lásd külön az összetevőknél!

 

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 80, POLYSORBATE 20, GLYCERIN, SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRACT, SULFUR, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, MELALEUKA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.