Skeyndor Essential Line Normalizáló krém-maszk 50 ml

9 300 Ft

A Skeyndor Essential Line Normalizáló krém-maszk Hamamelis (varázsmogyoró) kivonatot tartalmazó agyagos krémes maszk.

Cikkszám: 1008 Kategóriák: , , , ,

Leírás

A Skeyndor Essential Line Normalizáló krém-maszk (Skeyndor Essential Line normalizing mask cream) agyag- és varázsmogyoró-kivonattal. Szabályozza a faggyúmirigyek működését, enyhén összehúzó, gyulladáscsökkentő hatású. Magába szívja a bőr szennyeződéseit.

A Skeyndor ESSENTIAL termékcsalád a Skeyndor alaptermékcsaládja, melyet minden bőrtípus számára ajánlanak. Aktív hatóanyagai közül kiemelkedik a kamilla és az uborka, amely a bőrpuhítást és tisztítást támogatja. A varázsmogyoró-kivonat felelős a bőrtónus javításáért, míg a növényi keményítők és jojoba a regenerálásért felel. A búzacsíra olaj és méhpempő a bőr táplálását, a selyemproteinek a revitalizációt, a tengeri eredetű, természetes kollagén és elasztin a bőrszövetek erősítését és feszesítését segíti. A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat.

A Skeyndor több mint 50 éve a tudományos bőrápolás élvonalában! A kezdetektől fogva piacvezető és tudományos eredményeken alapuló, professzionális cég a bőrápolásban. A szakembereik filozófiája a fejlesztésben az, hogy a legmodernebb hatóanyagok használatával és a felhasználóik terméktapasztalatának, észrevételeinek figyelembevételével alkossák meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára.

 

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

A Skeyndor Essential Line Normalizáló krém-maszk kevert és zsíros bőrtípusra ajánlott termék.

 

Hatása:

A bőr bársonyos, feszes, puha és élettel teli  lesz. Hatására matt lesz a bőrkép. 

 

Használata:

Használja heti 2-3 alkalommal!

 

Kiszerelés:

50 ml

 

Főbb összetevők:

Kamilla- és uborkakivonat – bőrpuhítás és tisztítás.
Varázsmogyoró-kivonat – bőrtónus javítás.
Növényi keményítők és jojoba – regenerálás.
Búzacsíra olaj és méhpempő – bőrtáplálás.
Selyemproteinek – revitalizáció.
Tengeri eredetű, természetes kollagén és elasztin – bőrszövetek erősítése és feszesítése.

 

Minden Skeyndor termék orvosi tisztaságú és parabénmentes!

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!