Skeyndor Essential Line Hidratáló krém-maszk 50 ml

9 300 Ft

A Skeyndor Essential Line Hidratáló krém-maszk fokozza a felhám anyagcseréjét és kiváló hatóanyagai segítségével rögtön hidratálja a bőrt.

SKU: 1007 Kategóriák: , , , ,

Leírás

A Skeyndor Essential Line Hidratáló krém-maszk (Skeyndor Essential Line hidratant mask cream) egy maszk-krém agyag- és kamillakivonattal. Fokozza a felhám anyagcseréjét és kiváló hatóanyagai segítségével rögtön hidratálja a bőrt.

A Skeyndor több mint 50 éve a tudományos bőrápolás élvonalában van és a kezdetektől fogva piacvezető. Tudományos eredményeken alapuló, professzionális cég a bőrápolásban. Szakembereik filozófiája, hogy a legmodernebb hatóanyagok használatával és a felhasználók terméktapasztalatának, észrevételeinek figyelembevételével alkossák meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára. A mai napig családi tulajdonban lévő cég, 5 kontinens több mint 50 országában vannak jelen. Számos nemzetközi szakmai díjat tudhatnak magukénak. Gyártói is logisztikai központjuk megfelel a legszigorúbb feltételeknek és előírásoknak.

A Skeyndor ESSENTIAL termékcsalád a Skeyndor alaptermékcsaládja, melyet minden bőrtípus számára ajánlanak. A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

A Skeyndor Essential Line Hidratáló krém-maszk normál és száraz bőrtípusra ajánlott.

 

Hatása:

A bőr bársonyos, élettel teli és hidratált lesz. 

 

Használata:

Használja heti 2-3 alkalommal!

 

Kiszerelés:

50 ml

 

Főbb összetevők:

Kamilla- és uborkakivonat – bőrpuhítás és tisztítás.
Varázsmogyoró-kivonat – bőrtónus javítás.
Növényi keményítők és jojoba – regenerálás.
Búzacsíra olaj és méhpempő – bőrtáplálás.
Selyemproteinek – revitalizáció.
Tengeri eredetű, természetes kollagén és elasztin – bőrszövetek erősítése és feszesítése.

 

Minden Skeyndor termék orvosi tisztaságú és parabénmentes!

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!