Skeyndor Power HYALURONIC mélyhidratáló szérum 30 ml

23 200 Ft

A Skeyndor Power HYALURONIC mélyhidratáló szérum nagyon alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav-koncentrátum. 

Leírás

A Skeyndor Power HYALURONIC mélyhidratáló szérum (Skeyndor Power HYALURONIC Hydratante moisturizing booster serum) egy mélyhidratáló booster szérum, 1%-os hialuronsavval a tökéletes hidratáltságért. Nagyon alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav-koncentrátum. 

A Skeyndor több mint 50 éve a tudományos bőrápolás élvonalában! A kezdetektől fogva piacvezető és tudományos eredményeken alapuló, professzionális cég a bőrápolásban. Szakembereinek filozófiája, hogy a fejlesztés során a legmodernebb hatóanyagok használatával és felhasználóik terméktapasztalatának, észrevételeinek figyelembevételével alkossák meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára. A mai napig családi tulajdonban lévő cég, 5 kontinens több mint 50 országában vannak jelen. Számos nemzetközi szakmai díjat tudhatnak magukénak. Gyártói és logisztikai központjuk megfelel a legszigorúbb feltételeknek, előírásoknak.

A Skeyndor POWER HYALURONIC termékcsalád a vízhiányos, száraz, érett bőrökre lett kifejlesztve. Pótolja a felszíni és mélyrétegi vízhiányt, ezzel akadályozva meg a ráncok kialakulását. Az emberi szervezet alkotóeleme a hialuronsav.  Előfordul a kötőszövetekben, ízületekben és a bőrben is. Legfontosabb feladata, hogy megkösse a vízmolekulákat és ezáltal javítsa a szövetek vízháztartását. A termékcsalád azért született, hogy elősegítse a hialuronsav egyensúlyának megtartását és a bőr természetes megerősítését. A végső cél az ultrahidrált bőr. Az aquaporinok olyan membránfehérjék, amelyek lehetővé teszik a víz szállítását a sejtekben. Mennyisége és minősége lehetővé teszi a víz megfelelő eloszlását az epidermisz minden részében. A POWER HYALURONIC készítmények olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek bizonyítottan képesek növelni a bőr aquaporin szintjét. Így különösen hatékonyan növelik a sejtek vízfelvevő és megtartó képességét. A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat.

 

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Száraz, érzékeny, dehidratált bőrtípusra ajánlott.

 

Hatása:

A Skeyndor Power HYALURONIC mélyhidratáló szérum hidratálja a bőrt, és feszesíti. Fokozza a nappali krémek hatékonyságát, ezért kevesebb is elegendő belőle.

 

Használata:

Használja minden nap. Tisztítás után az ápoló vagy hidratáló krém felvitele előtti használatra. A szokásos arctisztító rutin után vigyen fel egy kis mennyiségű terméket az arcra és a torokra majd óvatosan masszírozza be. Ne alkalmazza a szemre!

 

Kiszerelés:

30 ml

 

Főbb összetevők:

Hialuronsav (1,0%), xilit és származékai.

 

Minden Skeyndor termék orvosi tisztaságú és parabénmentes!

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

AQUA [WATER], PENTYLENE GLYCOL, PEG-8, GLYCERIN, HYDROLYZED HYALURONIC ACID,
SODIUM HYALURONATE, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL,
ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN.