Újdonság

Skeyndor Power HYALURONIC Intenzív hidratáló (zsíros/kombinált bőrre) 50 ml

24 500 Ft

A Skeyndor Power HYALURONIC Intenzív hidratáló (zsíros/kombinált bőrre) 24 órás hatást fejt ki, 100%-os hidratáltság, nagyon látványos a vízhiány miatt kialakult ráncok esetében.

Cikkszám: 1034 Kategóriák: , , , ,
  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

A Skeyndor Power HYALURONIC Intenzív hidratáló (zsíros/kombinált bőrre) (Skeyndor Power HYALURONIC Intenziv Hydrating emulsion) egy olyan intenzív könnyed hidratáló emulzió, ami 24 órás hatást fejt ki, 100%-os hidratáltság, nagyon látványos a vízhiány miatt kialakult ráncok esetében. Archidratáló krém. Nagyon alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav-tartalommal formulázva. 

A Skeyndor több mint 50 éve a tudományos bőrápolás élvonalában! A kezdetektől fogva piacvezető és tudományos eredményeken alapuló, professzionális cég a bőrápolásban. Szakembereinek filozófiája, hogy a fejlesztés során a legmodernebb hatóanyagok használatával és felhasználóik terméktapasztalatának, észrevételeinek figyelembevételével alkossák meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára. A mai napig családi tulajdonban lévő cég, 5 kontinens több mint 50 országában vannak jelen. Számos nemzetközi szakmai díjat tudhatnak magukénak. Gyártói és logisztikai központjuk megfelel a legszigorúbb feltételeknek, előírásoknak.

A Skeyndor POWER HYALURONIC termékcsalád a vízhiányos, száraz, érett bőrökre lett kifejlesztve. Pótolja a felszíni és mélyrétegi vízhiányt, ezzel akadályozva meg a ráncok kialakulását. Az emberi szervezet alkotóeleme a hialuronsav.  Előfordul a kötőszövetekben, ízületekben és a bőrben is. Legfontosabb feladata, hogy megkösse a vízmolekulákat és ezáltal javítsa a szövetek vízháztartását. A termékcsalád azért született, hogy elősegítse a hialuronsav egyensúlyának megtartását és a bőr természetes megerősítését. A végső cél az ultrahidrált bőr. Az aquaporinok olyan membránfehérjék, amelyek lehetővé teszik a víz szállítását a sejtekben. Mennyisége és minősége lehetővé teszi a víz megfelelő eloszlását az epidermisz minden részében. A POWER HYALURONIC készítmények olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek bizonyítottan képesek növelni a bőr aquaporin szintjét. Így különösen hatékonyan növelik a sejtek vízfelvevő és megtartó képességét. A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat.

 

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Zsíros, kombinált, érett és normál bőrtípusra

 

Hatása:

A Skeyndor Power HYALURONIC Intenzív hidratáló (zsíros/kombinált bőrre) hidratálja a bőrt, újra élettel teli és ragyogó lesz. Kezeli az apróbb ráncokat, feszesít.

 

Használata:

Használja minden nap! A szokásos arctisztító rutin után vigyen fel egy kis mennyiségű terméket az arcra és óvatosan masszírozza be. Ne alkalmazza a szemre!

 

Kiszerelés:

50 ml

 

Főbb összetevők:

Hialuronsav (0,25%), napraforgó-kivonat, xilit és származékai.

 

Minden Skeyndor termék orvosi tisztaságú és parabénmentes!

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.