Kleanthous 24/7 arctisztító 2 in 1 (sensitive cleanser two in one) 200 ml

25 500 Ft

A Kleanthous 24/7 arctisztító 2 in 1 lemosó egy olyan termék, amely egyesíti egy bőrkímélő tisztító és egy arcvíz tulajdonságait.

Leírás

A Kleanthous 24/7 arctisztító 2 in 1 lemosó egy olyan termék, amely egyesíti egy bőrkímélő tisztító és egy arcvíz tulajdonságait, és egyben gondoskodik a bőr savköpenyének védelméről is. A Kleanthous 24/7 arctisztító 2 in 1 biztosan és hatásosan távolítja el a sminket és a szennyeződéseket. Érzékeny bőr esetén nélkülözhetetlen termék, használata fontos mielőtt az ápoló kozmetikumokat felvisszük. Gyengéden és kíméletesen tisztít, a vezetékes víz mészüledékét is eltávolítja, így használata után a bőrünket tökéletesen tisztának érezzük. (Az argánolaj és allantoin megnyugtatja és ellazítja a bőrt.)

A KLEANTHOUS termékcsalád fő alapelve a bőr struktúrájának c.s.m molekulákkal történő állandó megújítása. Termékeik és kezeléseik is egytől-egyig prémium kategóriásak. Felfedezték a sejtekben megtalálható c.s.m molekulát, mely egy információhordozó molekula, ami a szervek regenerációs képességéért felelős. A kor előrehaladtával, számuk fokozatosan csökken, ezáltal fokozatosan csökken a sejteken belüli és közötti információcsere is. Ez az információáramlás szükséges a sejtképződéshez és a sejtműködés fenntartásához.

Dr. Kleanthous munkájának fő ösztönzője: az ember ÖRÖK FIATALSÁG utáni vágya.

Az élet egyenlő a változással. Folyamatosan változnak a környezeti hatások, a napszakok, az évszakok. A bőrünk reagál ezekre a hatásokra és változásokra. Minden meglátszik a bőrünkön. Túlterheltté válik és gyorsan megjelennek az első szárazsági ráncok vagy a zsíros, fénylő foltok.

A 24/7 ápolási család a cell supporting molekulák (c.s.m.) segítségével aktívan támogatja a bőrfunkciókat. Ezáltal a bőr képes megvédeni saját magát és biológiailag megfiatalodik. A 24/7 segít a bőrének, hogy frissé és sugárzóvá váljék.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Száraz, érzékeny bőrre.

Hatása:

Bőrkímélő tisztító és arcvíz egyben, ami gondoskodik a bőr savköpenyének a védelméről. Hatásosan távolítja el a sminket és a szennyeződést az arcról. Megnyugtatja és ellazítja a bőrt. Gyengéden és kíméletesen tisztít.

Használata:

Reggel és este a vigye fel a bőrre, majd benedvesített kézzel finom körkörös mozdulatokkal oszlassa el a bőrön! Végül langyos vízzel és KLEANTHOUS kozmetikai szivaccsal mossuk le. Smink eltávolítására is alkalmas.

Kiszerelés:

200 ml

Főbb hatóanyagok:

Nem tartalmaz illatanyagot! Lásd külön fülön!

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!

AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, CARBOMER, DECYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, TROMETHAMIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ALLANTOIN.