Profi kozmetikumok otthonra

LABNAT termékek

 

A LABNAT termékek a hagyományos dezodorok természetes és hatékony alternatívája. Semlegesítik a kellemetlen szagokat, de nem módosítják a természetes verejtékezési folyamatot. A dezodorok az allergia kockázatának csökkentésére lettek kifejlesztve, ezért hipoallergének. Emellett unisexek, alkohol- és parfümmentesek, így ideálisak az érzékeny bőrűek számára is.

Fő összetevői a potassium alum (timsó), egy olyan só, ami megszünteti a kellemetlen testszagot okozó baktériumokat. Valamint az aloe vera, ami gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, ideális érzékeny vagy irritált bőr kezelésére is.

Ezek a dezodorok AIAB (olasz biogazdálkodási szövetség) által tanúsított bio dezodorok, melyeknek célja az allergia kockázatának csökkentése és a kellemetlen testszagot okozó baktériumok (Staphylococcus hominis) elpusztítása. Használata közben a bőr szabadon lélegezhet, hiszen nem zárja el a pórusokat, valamint lehetővé teszi a toxinok távozását a bőrön keresztül. Alumíniumsó-, parabén- és alkoholmentes, érzékeny bőrön és epilálás után is alkalmazható. Rendszeres használatukkal a bőr lágy és kellemes illatú lesz.

A LABNAT termékek:

  • egész napos védelmet biztosítanak,
  • megakadályozzák az izzadás kialakulását,
  • gátolják a kellemetlen szagok kialakulását,
  • kellemesen felfrissítenek,
  • minden bőrtípusra alkalmazhatóak,
  • nem zsírosak, nem ragacsosak
  • nem hagynak foltot a ruhán.

Férfiak számára ajánljuk még a LEPO Men natúr dezodort is, amely ginkgo biloba kivonattal, izlandi zuzmóval, bisabolollal és E-vitaminnal készül.

Ha profi kozmetikusok véleményére kíváncsi, szeretne tanácsot kérni, vagy professzionális kezelésben részt venni, akkor látogasson el kozmetikánkba, az EstheticLine Beautycenterbe.