Profi kozmetikumok otthonra

LEPO KOZMETIKUMOK

 

A Lepo kozmetikumok olyan olasz bio és natúr termékek, amelyek csak kiváló minőségű természetes összetevőket tartalmaznak. Egyik termékben sincs szerves összetevő, parabén, szilikonok, PEG, GMO anyagok, festékek és szintetikus anyagok. A termékek a francia ellenőrző és tanúsító szervezet, az Ecocert által hitelesített ökológiai ellenőrzött a természeti erőforrásokat fenntartható módon igénybe vevő gazdálkodásból származnak.

A Lepo bio termékek gyártója az olasz Pedrini család által 1984-ban alapított Pedrini Cosmetici cég. A gyár a brescia-i Lumezzane völgyben található, Milánó és Velence között, a gyönyörű Garda tónál. A cég Olaszországban piacvezető a natúr és bio dekorkozmetikumok és bőrápolási termékek piacán.

A Lepo kozmetikumok előnyei:

  • egészségesek: óvják a bőrt, az élettani jellemzők figyelembevételével;
  • legtöbbjük ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkezik;
  • hipoallergének, természetesek: a felhasznált alapanyag származékok nagyrészt növényi eredetűek.

A Lepo kozmetikumok és dekorkozmetikumok főképp növényi alapanyagokból (virág-, növényi kivonatok, olajok, desztillált víz, növényi lisztek és ásványi alapanyagok) készülnek. Nem tartalmaznak kőolaj származékokat, sem állati eredetű összetevőket, kivéve a mézet, propoliszt és a méhviaszt.

Profi kozmetikusokat szeretne? Ismerje meg javaslatunkat!