Profi kozmetikumok otthonra

LEPO rúzsok

A rúzsok és a szájfények a leggyakrabban használt szépítőszerek napjainkban a hölgyek körében. A LEPO rúzs nemcsak ismert kozmetikai termék, hanem az ajkak szépsége mellett az egészséget is támogatja. A rúzsok régen és ma is a nők és a női sminkkészlet egyik nélkülözhetetlen tartozékává váltak. De egy tudatos nő figyel az alapanyagokra is.

A LEPO rúzs olyan kozmetikai termék, mely különféle olajokból és zsírokból, viaszból, színezőanyagból, illetve bőrápoló krémekből áll, az ajkak színezését szolgálva. Az ajakrúzs nemcsak emeli az arc szépségét, hanem egy olyan védőréteget is ad, amely puhán tartja az ajkat és védi azt a kiszáradástól.

A LEPO rúzsok és szájfények jellemzői:

  • hatékony hidratáló és öregedésgátló tulajdonság;
  • megnyugtatják és táplálják az ajkakat;
  • több árnyalatban kaphatóak;
  • parabénmentesek;
  • hosszan tartó hatást biztosítanak;
  • megvédik az ajkakat az agresszív külső környezeti hatások ellen.

Amennyiben a Krémvilág által forgalmazott más rúzsok, szájfények elnyerték a tetszését, akkor a LEPO rúzs árnyalataiban és változataiban sem fog csalódni. A rúzsok és szájfények számtalan színárnyalatban, a fuksziától az élénk rózsaszínig megtalálhatók.

Ha profi és hozzáértő kozmetikusok véleményére kíváncsi és szeretne tanácsot kérni, akkor nincs más tennivalója, mint ide kattintani. A weboldal mellett a Facebookon is megtalálhatóak az érdeklődők számára és készségesen igyekszünk megválaszolni minden kedves vásárló felmerülő kérdéseit.