Profi kozmetikumok otthonra

LEPO szemfestékek

A LEPO szemfesték választéka nagy. Így többféle termék közül választhatunk. Ráadásul egy sminkpalettában többféle színű szemhéjfestéket is találunk.

A jó smink különleges bájt és kifejezőhatást kölcsönöz az arcnak. Emellett pedig kiemeli a személyiség vonzó jegyeit. A szemhéjfestékek manapság a legkedveltebb sminkkellékek közé tartoznak, mert szemet kiemelő, ellenállhatatlan tekintet kölcsönözhető velük.

A LEPO szemfestékek esetében különböznek az árnyalatok, különböznek a színösszeállítások. A széles választék segítségével pedig minden alkalomhoz találhatunk megfelelő terméket.

Ha szemhéjfestékre gondolunk, biztos, hogy szinte minden nő sminktáskájában legalább egy lapul. Minél több árnyalattal rendelkezünk, annál több, alkalomhoz illő sminket el tudunk készíteni velük. A bőr szépítésére és díszítésére való készség az ember fejlődésének már igen korai szakaszában jelentkezett. Időszámításunk előtt egyiptomi fáraók sírjaiban a sok ékszer mellett szempillafestéket, rúzst, fésűket, egyéb szépítőszereket és eszközöket találtak a régészek. Az arisztokrata, tehetős rétegből származó hölgyek szintén ilyen kozmetikumokat használtak.

A LEPO szemfesték kizárólag növényi és ásványi alapanyagoknak köszönhetően biztosítja a természetes és elbűvölő megjelenést. A világosabb és sötétebb árnyalatok magas és alacsony fényeket hoznak létre, amelyek mélységet adnak a szemnek és javítják a hibákat. A növényi viaszokon és olajokon alapuló lágy, többfunkciós szemceruza nagyon könnyen alkalmazható. A szemceruza az egyik legközkedveltebb sminktermék, amelyet szinte minden nő használ, ám multifunkcionális hatását csak nagyon kevesen ismerik. A sima állagú szemhéjpúderek szépen és egyenletesen felvihetőek a bőrre és kifinomult megjelenést biztosítanak a mindennapokra vagy jelesebb alkalmakra is. Míg a szempillaspirál a sminkeszközök nélkülözhetetlen része, és a nők túlnyomó többsége naponta használja.

Amennyiben a Krémvilág által forgalmazott más make-up termékek is érdeklik, akkor látogasson el ide!