Profi kozmetikumok otthonra

LEPO testápolók

 

A LEPO testápolók nemzetközileg elismert ICEA általi tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami mindenkit biztosít afelől, hogy csak természetes anyagok az összetevőik. Ilyen természetes alkotó elemek például az olíva olaj, illetve a nagyon kedvelt aloe vera.

Az arcbőr ápolása mellett a test ápolási igényeire is nagy figyelmet kell fordítani, hiszen bőrünk a legnagyobb szervünk. Az első védelmi vonal, amely pajzsként óv minket a kórokozókkal, a környezet kívülről érkező hatásaival szemben. Éppen ezért nagyon fontos bőrünket jó állapotban tartani. A higiénia és az ápolt test kulcsszerepet játszanak egészségünk és jólétünk megteremtésében. Ezek a testápolók abban is a segítségére lehetnek, hogy a már meglévő bőrproblémára is hatékony kezelést nyújtsanak. A megfelelő bőrápolási rutin jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy bőre visszanyerje természetes egyensúlyát és egészséges fényét.

A LEPO testápolók tápláló és nyugtató hatású készítmények, melyeknek az összetevői biogazdálkodásokból származnak. Védik a bőrt az agresszív külső behatások ellen és segítik megelőzni testünk kiszáradását és a bőr kirepedezését. A bőr természetes ruganyosságának és selymességének megőrzése mellett kellemes illatot is nyújtanak. Használatukat minden napra javasoljuk, így őrizve meg a bőr ápoltságát.

Amennyiben a Krémvilág által forgalmazott más szépségipari termékek iránt is érdeklődik, keresse fel ezt a weboldalunkat! Ha professzionális kozmetikai szakemberek segítségét szeretné igénybe venni testkezelésekhez, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!