Profi kozmetikumok otthonra

ANTHYLLIS haj- és testápolás

 

Anthyllis termékek az egészség védelmében. Napjainkban már rengeteg bőr-, haj- és kézápolási termék közül lehet választani az egészségünk és személyes higiéniánk fenntartásához. Azonban nem mindegy, hogy milyen terméket választunk, mert vannak olyanok, amelyek, akár összetevőiket tekintve károsak lehetnek az egészségre.

A természetes és tiszta bio tusfürdők, samponok, szappanok és vegyszermentes testápolók gyengéden és kíméletesen tisztítják a bőrt a szennyeződésektől, emellett azonnali táplálást és hidratálást nyújtanak.

Az olasz bio kozmetikumokat gyártó cég finom és teljesen vegyszermentes, tiszta, ICEA (Etikai és Környezeti Tanúsítási Intézet) által elismert bio és vegan minősítéssel rendelkező kozmetikai termékeket (bio arckrém, arcelmosó, bio samponok, tusfürdők), babakozmetikumokat (krém, olaj, fürdető, babafogkrém, popsitörlő, sampon) és háztartási tisztítószereket (mosószer, fehérítő, mosogatószer, fertőtlenítő) készít és forgalmaz kiváló minőségben.

Ezek a haj- és testápolás termékei természetes növényi összetevőinek köszönhetően nem csak hidratálják, táplálják, nyugtatják és regenerálják a bőrt, hanem fiatalossá is teszik.

Amennyiben a Krémvilág által forgalmazott más, organikus hajápolási termékek is érdeklik, ajánljuk a HC+ termékeket is. Ha viszont, bio sminktermékeket keres, akkor a LEPO kozmetikumokat ajánljuk figyelmébe!

Olvassa el blogbejegyzésünket is az Anthyllis BIO anti-aging arckrémről!

Ha profi és hozzáértő kozmetikusok véleményére kíváncsi, szeretne tanácsot kérni, vagy professzionális kezelésben részt venni, akkor látogasson el kozmetikánkba, az EstheticLine Beautycenterbe. Valamint weboldal mellett a Facebookon is megtalálhatóak vagyunk az érdeklődők számára és készségesen igyekszünk megválaszolni minden kedves vásárló felmerülő kérdéseit.