Profi kozmetikumok otthonra

ANTHYLLIS napozó termékek

 

A napfény javítja immunrendszerünk működését, beindítja a D-vitamin termelését, ám a káros UVA- és UVB-sugarak elleni védekezés kiemelten fontos minden korosztály számára, bőrtípustól függetlenül.

Az olasz Anthyllis bio kozmetikumokat gyártó cég finom és teljesen vegyszermentes, tiszta, ICEA (Etikai és Környezeti Tanúsítási Intézet) által elismert bio és vegan minősítéssel rendelkező kozmetikai termékeket készít és forgalmaz kiváló minőségben.

Az ANTHYLLIS napozó termék megbízható védelmet nyújtanak az UVA- és UVB-sugarakkal szemben minden korosztály számára. De ezek a termékek ideálisak a babák és gyermekek számára, valamint a világos és érzékeny bőrű felnőtteknek is. A termékek vízállóak és környezetbarátok. Ráadásul nem mérgezik a vízi élőlényeket, a víz ökoszisztémáját. Valamint a természetes, biogazdálkodásból származó alapanyagok hipoallergén összetételt biztosítanak.

Az ANTHYLLIS napozó termék jellemzői:

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt termék.
  • Nikkel tesztelt, króm tesztelt és kobalt tesztelt. Értékük <1 ppm.
  • Nem tartalmaz etilalkoholt, parabént, fenoxi-etanolt, formaldehidet, szilikont, paraffint, tartósítószert és színezéket.
  • 100%-os fizikai filter.

A természetes növényi összetevőkből készült legjobb, fizikai védelmet nyújtó natúr és bio Anthyllis napvédők spray és krém változatban is kaphatóak.

Amennyiben a Krémvilág által forgalmazott más, napozó termékek is érdeklik, ajánljuk a Vagheggi termékeket. Ha viszont bio sminktermékeket keres, akkor a LEPO kozmetikumokat ajánljuk figyelmébe!

Ha profi és hozzáértő kozmetikus szakemberek véleményére kíváncsi és szeretne tanácsot kérni, vagy egy professzionális kezelésben részt venni, akkor bátran látogasson el kozmetikánkba, az EstheticLine Beautycenterbe. Vagy írjon e-mailt és kérdezzen tőlünk!