Profi kozmetikumok otthonra

LEPO arckrémek

 

A LEPO arckrémek maximálisan biztosítják a megfelelő hidratálást, emellett védik is az arcbőrt. A gyors felszívódásnak köszönhetően tökéletes választást jelentenek mind reggeli, mind esti használatra is egyaránt.

A LEPO arckrém kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, mint például az olíva olaj, jojobaolaj, E-vitamin, vagy éppen a hialuronsav.

Amikor a bőr víztartalma csökken, szárazzá válik a felső réteg és hámlani kezd. Ilyenkor érzékennyé és kipirosodottá válik a bőr, illetve elkezdenek mélyülni a ráncok is. Az arcbőr ellenálló képessége csökken a kórokozókkal szemben, de az allergia kialakulására is nagyobb az esély.

Ha a bőrünk megfelelően hidratált, akkor lágy, selymes és rugalmas tapintású. Felszínén enyhén savas kémhatású, így tud ellenállni a kórokozóknak. Ezáltal az allergiák kialakulására is kevesebb az esély és a gyulladást kiváltó anyagok is nehezebben jutnak a bőrbe. A bőr túlzott kiszáradását okozhatja a szél szárító hatása, a nap, a hideg levegő, vagy melegben a túlzott izzadás is. A túl gyakori arcmosás is okozhat kiszáradást, nem is beszélve a lúgos szappanok használatáról, amelyek miatt az arcbőr elveszítheti kissé savas kémhatását.

Hidratálásra tehát mindenkinek szüksége van, férfiaknak és nőknek is egyaránt. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy bőrtípusunknak megfelelő arckrémet válasszunk. Ha bármilyen kérdése akad az arcápolással kapcsolatban nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. További termékeinket pedig ezen az oldalon találja. Ha professzionális kozmetikai szakemberek segítségét szeretné kérni, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!