Profi kozmetikumok otthonra

LEPO körömlakkok

 

A LEPO körömlakkok is olyan lakkok, melyet a kéz és a láb körmeire visznek fel, legtöbbször dekorációs céllal. De a LEPO körömlakkok azon kívül, hogy természetes alapanyagokat felhasználva készülnek kiváló minőségűek, a körömlemez maximális védelmét is szolgálják.

A körömlakk alapját általában polimer alkotja, melyhez különféle adalékanyagokat kevernek. Az esztétikai hatás a lakk terülése, színe, simasága, fénye és fedőképessége alapján ítélhető meg. Ezek a jellemzők a körömlakkok pigment- vagy színezéktartalmától függnek.

A körömlakknak rugalmas bevonatot kell képeznie. Jól kell a körömhöz tapadnia, megfelelő kopásállósággal kell rendelkeznie. Ugye kérdeznünk sem kell, hogy ki szeretne naponta újra meg újra körmöt festeni? Ma már a körömlakk-választék bővülésével és az előnyös tulajdonságaik ismeretének birtokában számtalan típusú körömlakk közül választhatunk. Vannak szupergyorsan száradó körömlakkok gyönyörű színárnyalatokban és a biztos védelemért fedőlakkokat is beszerezhetünk.

Mára rengeteg trend van jelen egyszerre a körömápolás terén, és talán az is elmondható, hogy sosem volt ennyire középpontban a lakkozás, mint mostanság.

A körömlakkok összetétele:

  • 75%-ban növényi összetevőkből állnak;
  • természetes eredetű polimerekkel készülnek, mint például burgonya, kukorica, búza és manióka;
  • fokozzák a körmök fényét és ellenálló képességét;
  • egy kiváló minőség és egy környezetbarát formula kombinációi;
  • UV-filtert tartalmaznak, ami meggátolja a körömlakk sárgulását;
  • rövid száradási idővel rendelkeznek.

Ha a LEPO termékek elnyerték a tetszését és egyéb LEPO termék is érdekli Önt, nézzen szét a honlapunkon ide kattintva! Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!