Profi kozmetikumok otthonra

Lepo Men férfi kozmetikumok

 

A LEPO men férfi kozmetikumok megoldást nyújtanak a férfiak számára is. A férfiak arcának és bőrének speciális igényei vannak, ezért a női bőrtől eltérő ápolást igényelnek. Minden megtalálható, ami az arc, a test és a haj ápolásához szükséges lehet. A tökéletes borotválkozáshoz használatos dolgok mellett hajápoló készítmények, férfi arckrémek, tusfürdők, hidratáló testápolók is megtalálhatóak a kínálatban.

A LEPO men férfi kozmetikumok olyan értékes és természetes alapanyagokat tartalmaznak, mint például a gingko biloba, a ginseng és az izlandi zuzmó.

A LEPO men kozmetikumok a mindennapos használat mellett garantálják, hogy a férfiak bőre sem lesz elhanyagolva és ellenállóak lesznek minden külső természeti behatással szemben.

A LEPO MEN natúr hidratáló arckrém minden bőrtípusra kiválóan alkalmas.

A LEPO MEN natúr borotválkozás utáni balzsam egy kellemes illatú, folyékony, borotválkozás utáni termék. Lágyító, frissítő és hidratáló hatású növényi kivonatokkal, melyeknek köszönhetően a bőr bársonyos és puha lesz. Még a legérzékenyebb bőrön is használható.

A LEPO Men natúr dezodor egy hajtógázmentes dezodor, amely egész napos védelmet és kellemes illatot biztosít. A spray alkohol- és alumíniummentes, így nyújtva maximális természetességet az erősebbik nem számára.

A LEPO Men natúr sampon és tusfürdő használatát minden napra javasoljuk. A természetes összetevőknek köszönhetően energikus és dinamikus kezdetet ad a napnak, továbbá kellemes közérzetet biztosít.

Amennyiben a Krémvilág által forgalmazott más egyéb LEPO termékek iránt is érdeklődik, látogasson el ide! Ha olyan professzionális kozmetikai szakembereket keres, akik a férfiak kozmetikai kezelésében is jártasak, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!