Profi kozmetikumok otthonra

ANTHYLLIS babaápolók

 

A babák bőrének ápolása nagyon fontos, hiszen sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké. Náluk könnyebben alakulhatnak ki bőrbetegségek vagy bőrkiütések. Ezért a kisbabák bőre gyengéd ápolást kíván. Az  ANTHYLLIS babaápoló összetevőit kifejezetten úgy válogatták össze, hogy azok a babák érzékeny bőrének megfeleljenek.

Az olasz Anthyllis bio kozmetikumokat gyártó cég vegyszermentes alapanyagokból készült termékei finom, tiszta, ICEA (Etikai és Környezeti Tanúsítási Intézet) által elismert bio és vegan minősítéssel rendelkező kozmetikai babakozmetikumok. A választékukban megtalálható krém, olaj, fürdető, babafogkrém, popsitörlő, sampon is. Minden terméket gondos szakértelemmel állítanak össze, így csak a megfelelő minőségű termékek kerülhetnek forgalomba! Az ANTHYLLIS babaápoló a legjobb bio és natúr biogazdálkodásból származó, növényi alapanyagokból készül, káros összetevőktől mentesen. Így a natúr termékekkel történő testápolás biztonságot nyújt a gyermekek és a szülők számára is, mivel nem kell aggódni az esetleges irritációk vagy allergén reakciók miatt.

Amennyiben a Krémvilág által forgalmazott más, Anthyllis bio és vegán termékek is érdeklik, ajánljuk a haj és testápolási termékeket. Ha viszont bio smink termékeket keres, akkor a LEPO kozmetikumokat ajánljuk figyelmébe!

Ha profi kozmetikusok véleményére kíváncsi vagy szeretne tanácsot kérni, esetleg professzionális kezelésben részt venni, akkor látogasson el kozmetikánkba, az EstheticLine Beautycenterbe. Valamint a weboldal mellett a Facebookon is megtalálhatóak vagyunk az érdeklődők számára, és készségesen igyekszünk megválaszolni minden kedves vásárló felmerülő kérdéseit.