Skeyndor Power HYALURONIC 2:1 ben hűsítő szemkontúr és szempilla ápoló gél 15 ml

19 100 Ft

A Skeyndor Power HYALURONIC 2 az 1-ben hűsítő szemkontúr és szempilla ápoló gél 15 ml (Skeyndor Power HYALURONIC cooling eye contour & eyelashes gel) termék szempilla regeneráló és lifting hatása révén a tekintet újra fiatalossá válik.

Cikkszám: 1284 Kategóriák: , ,

Leírás

Skeyndor Power HYALURONIC 2 az 1-ben hűsítő szemkontúr és szempilla ápoló gél 15 ml (Skeyndor Power HYALURONIC cooling eye contour & eyelashes gel) termék szempilla regeneráló és lifting hatása révén a tekintet újra fiatalossá válik. A szemkontúr ráncainak mélysége csökken, a megereszkedett szemhéj feszessége javítható. Szempillanövesztő hatású, + D szempillát viselőknek különösen ajánlott!

A Skeyndor POWER HYALURONIC termékcsalád a vízhiányos, száraz, érett bőrökre lett kifejlesztve. Pótolja a felszíni és mélyrétegi vízhiányt, ezzel akadályozva meg a ráncok kialakulását. Az emberi szervezet alkotóeleme a hialuronsav.  Előfordul a kötőszövetekben, ízületekben és a bőrben is. Legfontosabb feladata, hogy megkösse a vízmolekulákat és ezáltal javítsa a szövetek vízháztartását. A termékcsalád azért született, hogy elősegítse a hialuronsav egyensúlyának megtartását és a bőr természetes megerősítését. A végső cél az ultrahidratált bőr. A POWER HYALURONIC készítmények olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek bizonyítottan képesek növelni a bőr aquaporin szintjét, így különösen hatékonyan növelik a sejtek vízfelvevő és megtartó képességét. (Az aquaporinok olyan membránfehérjék, amelyek lehetővé teszik a víz szállítását a sejtekben. Mennyiségük és minőségük lehetővé teszi a víz megfelelő eloszlását az epidermisz minden részében.) A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat.

A Skeyndor több mint 50 éve áll a tudományos bőrápolás élvonalában! Kezdetektől fogva piacvezető és tudományos eredményeken alapuló, professzionális cég a bőrápolásban. Szakembereinek filozófiája, hogy a fejlesztés során a legmodernebb hatóanyagok használatával és felhasználóik terméktapasztalatának, észrevételeinek figyelembevételével alkossák meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára. A mai napig családi tulajdonban lévő cég 5 kontinens több mint 50 országában van jelen. Számos nemzetközi szakmai díjat tudhat magáénak. Gyártói és logisztikai központja megfelel a legszigorúbb feltételeknek, előírásoknak is.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Száraz, érzékeny, dehidratált bőrtípusra ajánlott.

 

Hatása:

A Skeyndor Power HYALURONIC 2 az 1-ben hűsítő szemkontúr és szempilla ápoló gél feszesíti a szemkörnyék bőrét és szempillanövesztő hatással bír.

 

Használata:

Használja minden nap!

 

Kiszerelés:

15 ml

 

Főbb összetevők:

Hialuronsav (1,0%), xilit és származékai.

 

Minden Skeyndor termék orvosi tisztaságú és parabénmentes!

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!