Skeyndor Clear Balance spot-less patch (pattanás kezelő tapasz) 2 x 12 db

9 800 Ft

A Skeyndor Clear Balance spot-less patch (pattanás kezelő tapasz) 2 x 12 db koncentráltan fejtik ki hatásukat a probléma gyökerére hatva. Felgyorsítják a pattanások gyógyulását. 

Cikkszám: 1016 Kategóriák: , ,

Leírás

A Skeyndor Clear Balance spot-less patch (pattanás kezelő tapasz) 2 x 12 db egy csodatévő tapaszkészlet, elnyújtott hatású aktív összetevői az adott területen koncentráltan fejtik ki hatásukat és a probléma gyökerére hatva felgyorsítják a pattanások gyógyulását. 

A Skeyndor több mint 50 éve a tudományos bőrápolás élvonalában van és már a kezdetektől fogva piacvezető. Tudományos eredményeken alapuló, professzionális cégnek számít a bőrápolásban. A szakembereik fejlesztési filozófiája, hogy a legmodernebb hatóanyagok használatával, a felhasználók terméktapasztalatának, észrevételeinek figyelembevételével alkossák meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára. A cég mai napig családi tulajdonú, 5 kontinens több mint 50 országában vannak jelen. Számos nemzetközi szakmai díjat tudhatnak magukénak. Gyártói és logisztikai központjuk megfelel a legszigorúbb feltételeknek, előírásoknak.

A Skeyndor CLEAR BALANCE termékcsalád pH-normalizáló termékcsalád, amely megelőzi az akné kialakulásához vezető okokat és alaptüneteinek terjedését. Azonnali hatású termékei gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatásúak. A Clear Balance termékek zsír- és olajmentes formulájuknak köszönhetően nem okoznak komedó képződést és nem hagynak zsíros érzetet, fénylő felületet maguk után. Professzionális megoldást nyújt az aknés és szeborreás bőr kezelésére. A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat.

 

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Zsíros, pattanásos, problémás, tágpórusú bőrtípusra ajánlott termék.

 

Hatása:

A Skeyndor Clear Balance spot-less patch (pattanás kezelő tapasz) helyileg kezeli a nagyobb pattanásokat.

 

Használata:

Használja este helyileg a nagyobb pattanásokra. Az optimális hatás eléréséhez minimum 8 órán át hagyja a problémás területen. Este, lefekvés előtt a megtisztított, száraz bőrre helyezzen fel egy tapaszt lokálisan pont a pattanásra. Reggel távolítsa el és használja a Clear Balance korrektor ceruzát!

 

Kiszerelés:

2 x 12 db

 

Főbb összetevők:

Olaj- és zsírmentes készítmény. Szalicil sav és gyulladáscsökkentő növényi kivonatok. 

 

Minden Skeyndor termék orvosi tisztaságú és parabénmentes!

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!