AlissiMed Mesoserum complex arc- és szemkörnyékápoló szérum 30 ml

21 840 Ft

Az AlissiMed MESOSERUM Complex arc- és szemkörnyékápoló szérum, ami egy kimagasló koncentrátummal rendelkező anti-aging készítmény. Revitalizálja a bőrt és természetes fényt kölcsönöz annak, egységesítve tónusát.  Az arcon és a szemkörnyéken is használható. 

Availability: Elfogyott SKU: 1220 Kategóriák: , , , Címke:

Leírás

Az AlissiMed MESOSERUM Complex arc- és szemkörnyékápoló szérum egy kimagasló koncentrációjú anti-aging készítmény. Revitalizálja és természetes fényt kölcsönöz a bőrnek, egységesítve annak tónusát.  Arcon és szemkörnyéken is használható. 

Az AlissiMed termékcsalád az első olyan Alissi Brontë kozmetikum, amelyet közvetlenül az esztétikai gyógyászat ihletett meg. Ötvözi az esztétikai kezelések hatékonyságát az arcápolás örömével. Bőrgyógyászok, esztétikai orvosi, plasztikai sebészek és gyógyszerészek által ajánlott termékek. A vállalat célja a legmagasabb minőségű, megbízható és hatékony biotermékek fejlesztése és gyártása. Mindezek szigorú laboratóriumi szabályok között zajlanak, spagyrikus eljárással. Ez az embert mint metafizikai egységet kezeli, az alkímia háromelvűségét, a test-lélek-szellem elvét alapul véve.

A termékek nem tartalmaznak: 

  • Ásványi olajat,
  • Paraffint,
  • Parabéneket,
  • Radioaktív anyagokat,
  • Formaldehidkibocsátó-tartósítószert,
  • Környezetszennyező anyagokat,
  • Para-aminobenzoesavat (PABA),
  • GMO-t (genetikailag módosított szervezetek),
  • Mesterséges színezőanyagokat, illatanyagokat.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Minden bőrtípusra.

Hatása:

Regenerálja az arc bőrét és a szemkörnyéket. 

Használata:

Használja minden nap. Az AlissiMed MESOSERUM Complex arc- és szemkörnyékápoló szérum hatását fokozhatja, ha használata után MesoHyaluronic krémet használ.

Kiszerelés:

30 ml 

Főbb összetevők:

Hialuronsav, C-vitamin, koffein

Minden ALISSI termék 100% naturál, és 100% tisztaságú összetevőket tartalmaz! Az Alissi Brontë olyan különlegesen exkluzív termékeket fejlesztett és fejleszt, melyek precedens értékűek a kozmetikumok világában. Igazi prémium kategóriájú termékek. Egyedülállóan hatékonyak, amelyek lehetővé teszik a cég számára, hogy a kozmetikumok világában új minőségi szintet képezzenek a bio-organikus, prémium kategóriás kozmetikumok által. 2017-ben pedig már a növényi eredetű PEG-eket is más, növényi eredetű alapanyagokkal helyettesítik termékeikben.

Ha professzionális kozmetikai kezelést szeretne igénybe venni ezekkel a termékekkel, akkor szeretettel várjuk az Esthetic Line Beautycenternél!