Skeyndor SUN EXPERTISE Bronze plus hidratáló spray 400 ml

12 800 Ft

A Skeyndor SUN EXPERTISE Bronze plus hidratáló spray, egyszerűen alkalmazható spray, amely megvédi a kevésbé érzékeny bőrt a napsugaraktól,, és hidratáló hatású.

SKU: 1219 Kategóriák: , ,

Leírás

A Skeyndor SUN EXPERTISE napozó termékei egy különleges Blue Light technológia segítségével, teljeskörű védelmét biztosítja az UVA-UVB, infravörös (IR) és a kék fénysugarak ellen is. A fényvédelem nem csak napozáskor, vízpart mellett elengedhetetlen, hanem már az utcán is séta közben, vagy akár munka közben a számítógép előtt, sőt a telefonok kéken világító képernyője előtt is. Több tanulmány szerint a különböző technikai eszközök kék fény kibocsájtása (HEV sugárzás) is felelős lehet a bőr pigmentációjáért, és a bőr korai öregedéséért. 

A Skeyndor több mint 50 éve komoly név a tudományos bőrápolás élvonalában. Már a kezdetektől fogva piacvezető és tudományos eredményeken alapuló, professzionális cég. Szakembereik termékfejlesztési filozófiája a legmodernebb hatóanyagok használatát és a felhasználók terméktapasztalatát, észrevételeit ötvözi azért, hogy így alkossák meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára.
A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat. 

A Sun Expertise termékek Bronze plus hidratáló spray  segíti a gyors, és tartós barnulást, és emellett biztosítja a napozás alatt a teljes hidratációt. Alacsony kockázatú, kevésbé érzékeny, már barnult bőrökre ajánlott. Nem tartalmaz fényvédőt, de csökkenti a leégés kockázatát.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Kevésbé érzékeny bőrtípusra ajánlott.

Hatása:

Használatával megelőzhetjük a leégést, ha már van egy kis alapszínünk, hidratáljuk bőrünket napozás közben is.

Használata:

Használja napozás előtt és közben, inkább testre.

Kiszerelés:

400 ml

Főbb hatóanyagok:

Feltöltés alatt!

A Skeyndor SUN EXPERTISE Bronze plus hidratáló spray, bőrgyógyászatilag tesztelt, minden termék orvosi tisztaságú, és parabénmentes!