Skeyndor SUN EXPERTISE fényvédő tej SPF 30 kék fény elleni védelemmel 200 ml

18 500 Ft

A Skeyndor Sun Expertise fényvédő tej SPF 30 kék fény elleni védelemmel egyszerűen alkalmazható, megvédi a bőrt a napsugaraktól, a korai öregedéstől, és a technikai eszközök kék fény sugaraitól.

SKU: 1216 Kategóriák: , ,

Leírás

A Skeyndor SUN EXPERTISE napozó termékei egy különleges Blue Light technológia segítségével, teljeskörű védelmét biztosítja az UVA-UVB, infravörös (IR) és a kék fénysugarak ellen is. A fényvédelem nem csak napozáskor, vízpart mellett elengedhetetlen, hanem már az utcán is séta közben, vagy akár munka közben a számítógép előtt, sőt a telefonok kéken világító képernyője előtt is. Több tanulmány szerint a különböző technikai eszközök kék fény kibocsájtása (HEV sugárzás) is felelős lehet a bőr pigmentációjáért, és a bőr korai öregedéséért. 

A Skeyndor több mint 50 éve komoly név a tudományos bőrápolás élvonalában. Már a kezdetektől fogva piacvezető és tudományos eredményeken alapuló, professzionális cég. Szakembereik termékfejlesztési filozófiája a legmodernebb hatóanyagok használatát és a felhasználók terméktapasztalatát, észrevételeit ötvözi azért, hogy így alkossák meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára.
A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat. 

A Sun Expertise termékek  Fényvédő tej SPF 30 kék fény elleni védelemmel maximális védelem arcra., és testre egyaránt.
UVA+UVB+IR szűrőkkel hatásosan véd a nap káros sugarai ellen, sőt extra védelem a számítógépek, és telefonok által kibocsájtott kék fény okozta ártalmakkal szemben. Könnyű, folyékony állagú, teljesen száraz felület a bőrön, minden korosztály számára. Széles spektrumú védelem, hogy megakadályozza a korai bőröregedést, a foltosodást, a környezeti, és a technikai berendezések által okozott sérüléseket.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Kevésbé érzékeny bőrtípusra ajánlott.

Hatása:

Használatával óvjuk az arcbőrt, és az egész testet a nap káros sugarai ellen, technikai eszközök által okozott sérülések ellen.

Használata:

Használja napozás előtt és közben, sétánál, vagy számítógép előtt!

Kiszerelés:

200 ml

Főbb hatóanyagok:

Feltöltés alatt!

A Skeyndor Sun Expertise fényvédő tej SPF 30 kék fény elleni védelemmel, bőrgyógyászatilag tesztelt, minden termék orvosi tisztaságú, és parabénmentes!