Skeyndor SUN EXPERTISE napozás utáni könnyű, bőrregeneráló emulzió 150 ml

13 000 Ft

A Skeyndor Sun Expertise napozás utáni könnyű, bőrregeneráló emulzió 150 ml egyszerűen alkalmazható, ápolja és regenerálja bőrét napozás után.

SKU: 1217 Kategóriák: , ,

Leírás

A Skeyndor SUN EXPERTISE napozó termékei egy különleges Blue Light technológia segítségével, teljeskörű védelmét biztosítja az UVA-UVB, infravörös (IR) és a kék fénysugarak ellen is. A fényvédelem nem csak napozáskor, vízpart mellett elengedhetetlen, hanem már az utcán is séta közben, vagy akár munka közben a számítógép előtt, sőt a telefonok kéken világító képernyője előtt is. Több tanulmány szerint a különböző technikai eszközök kék fény kibocsájtása (HEV sugárzás) is felelős lehet a bőr pigmentációjáért, és a bőr korai öregedéséért. 

A Skeyndor több mint 50 éve komoly név a tudományos bőrápolás élvonalában. Már a kezdetektől fogva piacvezető és tudományos eredményeken alapuló, professzionális cég. Szakembereik termékfejlesztési filozófiája a legmodernebb hatóanyagok használatát és a felhasználók terméktapasztalatát, észrevételeit ötvözi azért, hogy így alkossák meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára.
A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat. 

A Sun Expertise termékek  Napozás utáni könnyű, bőrregeneráló emulzió 150 ml olyan hatóanyagokkal, amik bőrnyugtató hatásúak, megtartják a már megszerzett barnaságot, védelmet biztosítanak a bőr szerkezetének, és fokozzák a szervezet D vitamin szintézisét. Magas faktorszámú fényvédők után is érdemes használni, mer nyugtatja, hidratálja a bőrt, és segíti a bőr fénykárosodás elleni védelmét. Testápolóként is tökéletes, használhatja arcra, és testre egyaránt.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Érzékeny bőrtípusra ajánlott.

Hatása:

Használatával óvjuk, és regeneráljuk napozás után bőrünket.

Használata:

Használja napozás után, vagy egyszerűen csak testápolóként.

Kiszerelés:

150 ml

Főbb hatóanyagok:

Feltöltés alatt!

A Skeyndor Sun Expertise napozás utáni könnyű, bőrregeneráló emulzió 150 ml, bőrgyógyászatilag tesztelt, minden termék orvosi tisztaságú, és parabénmentes!