Skeyndor SUN EXPERTISE napolaj spray SPF 50 150 ml

18 600 Ft

A Skeyndor Sun Expertise napolaj spray egyszerűen alkalmazható spray, amely megvédi a kevésbé érzékeny bőrt a napsugaraktól, vízálló hatású készítmény.

SKU: 1218 Kategóriák: , , , ,

Leírás

A Skeyndor SUN EXPERTISE napozó termékei egy különleges Blue Light technológia segítségével, teljeskörű védelmét biztosítja az UVA-UVB, infravörös (IR) és a kék fénysugarak ellen is. A fényvédelem nem csak napozáskor, vízpart mellett elengedhetetlen, hanem már az utcán is séta közben, vagy akár munka közben a számítógép előtt, sőt a telefonok kéken világító képernyője előtt is. Több tanulmány szerint a különböző technikai eszközök kék fény kibocsájtása (HEV sugárzás) is felelős lehet a bőr pigmentációjáért, és a bőr korai öregedéséért. 

A Skeyndor több mint 50 éve komoly név a tudományos bőrápolás élvonalában. Már a kezdetektől fogva piacvezető és tudományos eredményeken alapuló, professzionális cég. Szakembereik termékfejlesztési filozófiája a legmodernebb hatóanyagok használatát és a felhasználók terméktapasztalatát, észrevételeit ötvözi azért, hogy így alkossák meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára.
A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat. 

A Sun Expertise termékek napolaj spray SPF 15 Közepes védelmet biztosító, kevésbé érzékeny bőrök számára. Vízálló hatású, nem hagy olajos érzetet a bőrön.

A következő bőrtípusokra ajánljuk:

Kevésbé érzékeny bőrtípusra ajánlott.

Hatása:

Használatával óvjuk a bőrt a nap káros sugarai ellen, már barnultabb bőrök számára ajánlott.

Használata:

Használja napozás előtt és közben, inkább testre.

Kiszerelés:

150 ml

Főbb hatóanyagok:

Feltöltés alatt!

A Skeyndor Sun Expertise napolaj spray SPF 15 150 ml vízálló, bőrgyógyászatilag tesztelt, minden termék orvosi tisztaságú, és parabénmentes!